zondag 9 oktober 2011

Net niet

Ondanks de slechte weersvoorspellingen was het op deze zondagmorgen prachtig weer. Het team was, ondanks het ontbreken van de bov-familie, toch nog met 12 man op weg naar Nieuwstadt vertrokken.
Het eerste kwartier zag er goed uit. Er werd keurig gecombineerd.
Toch werd duidelijk dat Fc Ria de aanvallen goed verzorgd uitvoerde waardoor de druk op de verdediging toenam.
De eerste tegentreffer werd er in een flipperkast-achtig moment achter Wim geschoten nadat De Zwarte Panter hem reeds twee keer geblokkeerd had.
Het spel van het derde beperkte zich in het laatste half uur van de eerste helft tot het voorkomen van meerdere tegentreffers. Stand rust: 3-0.
In de tweede helft bleef het derde het matige spel voortzetten. De verdediging bleef zijn best doen, maar dat er in de tweede helft 'maar' twee tegendoelpunten bijkwamen was meer te wijten aan de gemiste kansen van Ria. En okay, ook Wim had een handvol goede reddingen. Dat hij niet hoeft te duiken getuigd alleen van zijn klasse door steeds op de goede plek te staan. "Ich maak de goal neit klein wah..." Eindstand: 5-0.
Dusss op naar volgende week. Thuis tegen SVE. En als we dan net zo gretig zijn als we vandaag waren, bij het halen van een vette bek in de kantine, dan denk ik dat het tijd wordt voor een stunt.
Ohja. Nog 1 ding. Het kiezen van de MotM is nog niet duidelijk. Wist men dat dat ook kan in teamlink? Laten we dat voor morgenavond doen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Kenmerkend voor onze aanvallende dreiging uitte zich in het feit dat twee kinderen op de lat van de tegenstander zaten. Zowel de keeper van Ria als wij vonden het niet noodzakelijk hier iets van te zeggen.

I rest my case!

Groet nummer 1,4

B zei

Voor de lezer die de cynische kop van deze publicatie niet kan plaatsen: "volstrekt kansloos" is absoluut toepasselijker dan "net niet"...