zondag 16 oktober 2011

Twee minuten te vroeg begonnen..??!!

De supportersclub zag het nog helemaal zitten gisteren (foto), maar de realiteit kwam hard aan! Het was een bittere constatering dat we al na 1.43 minuten kansloos waren. Grove onoplettendheid en een gemotiveerde tegenstander maakten dat we al voor de echo van het beginsignaal was weggestorven, tegen een 0-2 achterstand aan keken. Hier was weinig eer te behalen en we zouden niet rouwig zijn geweest als Chris ook vandaag al om 5 over elf het 2e veld zou hebben verlaten om niet verder te spelen, maar de gifbeker moest leeg. SVE was de duidelijk betere ploeg met enkele ex-1e spelers in hun midden die het verschil maakten en ons ook na 20 minuten het nakijken gaven: 0-3. Daarna bleek waarom ook zij een stapje terug hadden gedaan, want het lopen werd steeds minder en we kregen zelfs een beetje grip. Dat resulteerde na 25 minuten in een goed opgezette aanval, die slechts door een overtreding te stoppen was. Ri-Berry schoot de terechte penalty feilloos binnen. Er leek zelfs meer mogelijk, maar de gasten maakten nog voor rust aan alle illusies een eind door 1-5 aan te laten tekenen.
Na rust een wat meer gelijke partij. SVE hoefde niet meer zo en Born leek de wat langere adem te hebben. Dat was bijna genoeg om het klasse-verschil op te heffen. Verder dan een prachtige treffer met de buitenkant in de lange hoek door Baas B kwamen we echter niet. De blauwen uit Einighausen scoorden nog twee keer zodat de wedstrijd eindigde in 2-7.
Na afloop was er de MotM-jas voor voorbeeld-captain Foppe en heerlijke Kip-Sate van Pietertje. En natuurlijk veel Weizen voor de langzitters..