maandag 26 september 2011

Wat een DRAMA !!!!

Het begon zo leuk daar op het zonovergoten veld van Almania. Al na 5 minuten schoof captain Foppe door en vuurde een poeier af op het doel. Omdat de keeper hem niet onder controle kon krijgen was Epi er als de kippen bij om de rebound binnen te knallen: 0-1. Kat in het bakkie.
Wat zich daarna afspeelde was echter met geen pen te beschrijven. Geen duel werd meer gewonnen, niemand bewoog..
Na 10 minuten het eerste schot op doel van de thuisploeg, dat ons Alfa-mannetje op doel te gortig was. Even schrikken, maar nog niet wakker. We volhardden in ongelooflijk geklungel en daar wist de gedreven, maar technisch beperkte thuisploeg wel raad mee. Na 25 minuten weer een schot, dit keer met een boogje over de iets te ver voor zijn doel staande doelman. Nog niet wakker? 5 Minuten later: corner, vergeten weg te werken en de 3-1. Man, man, man...bah.
Een tempo als een slak, passes over 5 meter naar de tegenstander, te slap in de duels, zwervende spelers, op zoek naar eigen avontuur..droevig: echt een drama!

Na rust was er even de verwachting bij ondergetekende: nu gaan we het recht zetten; Ja poep! Binnen 5 minuten lag de 4-1 er in en vooral de lullig trage manier waarop dat gebeurde was tekenend voor vandaag. De neiging om de fanclub van Stefan naar de kantine te volgen was groot! Maar goed toch maar blijven zitten en na een kwartier de 4e wissel erin Pieterje voor Efde te P. Was er toch nog een pluspunt vandaag. Pietertje buffelde als een volleerde linksback en verdiende in een half uur meer credits voor de MotM, dan alle anderen in 90 minuten.. bij elkaar!
Dit was veruit de slechtste wedstrijd sinds mijn aantreden als Lijdert. Ik heb op de bank met een witte zakdoekje naar mezelf zitten zwaaien, want zoiets hoop ik niet meer mee te maken. Volgende week het puntloze IVS.
Geen kaarten deze week; wel een extra puntje voor Pieterje die ondanks dat Thei het er niet mee eens was de MotM was.

11 opmerkingen:

Anoniem zei

We vreten ze op!

Baas B zei

IVS wordt het kind van de rekening! 3 punten voor Born, tenminste 2 punten voor mijzelf in de MVP-ranglijst, de laatste wedstrijden snel vergeten en vooruit kijken... Voor minder kom ik m'n bed zondag niet uit!