zondag 11 september 2011

Er had meer in gezeten..

De eerste uitwedstrijd tegen Susteren was er een met twee verschillende helften. Voor rust een overheersend Born, dat duidelijk het betere van het spel had. Er werd prima gecombineerd en de jarige Pietertje had al na 24 seconden de 0-1 op de voet, maar raakte de bal helaas onvoldoende. Daarna speelde de wedstrijd zich voor 70 procent af op de helft van Susteren. De thuisploeg loerde op de counter, maar opnieuw was de achterhoede een sterk collectief. Ondanks ons overwicht kwamen er niet echt kansen. Het spel stokte op de rand van de 16 en we kwamen niet verder dan enkele (slappe) afstandschoten. Uit het niets viel in de 35e minuut dan ook de 1-0, via een onhoudbare poeier van Susteren.
Teleurgesteld maar vol goede moed begonnen we met de wind in de rug aan de 2e helft op jacht naar de gelijkmaker. We konden echter niet meer aanhaken bij het niveau van voor rust. Susteren duwde ons terug en we kwamen niet meer aan voetballen toe. Af en toe waren er nog wat individuele acties, o.a. van Rob, maar zijn solo langs 5 Susteren-spelers eindigde in een vrije val (foto).
Toen na 60 minuten uit een feilloos ingeschoten vrije trap de 2-0 viel was het verzet gebroken. We bleven het proberen maar de lucht en het geloof ontbraken. Vijf minuten voor tijd viel nog de 3-0, maar die deed niet meer terzake. Jammer, jammer! Gelukkig hadden ze ook in Susteren Weizen.
Tenslotte nog te melden 2 gele kaarten (Rob en Ruud), een gestopte penalty door Ruud, een halve liter bier voor de penaltynemer en MotM: TreviTony