maandag 23 mei 2011

Seizoen gaat uit als een nachtkaars..

Nadat eerder al de wedstrijd tegen Limbricht officieel gecancelled was (Limbricht had Schuttefeas en hoorde dat Tony toch niet meedeed..) speelden we vandaag tegen FC RIA onze laatste wedstrijd. Een helft hielden we goed stand en hadden we zelfs al na 1.17 minuut aan de leiding kunnen komen door Epi, maar hij schoot te slap in. Hoewel het even geregend had, zodat de stofwolken weg waren eiste het keiharde veld toch zijn tol. Al voor rust waren we door 3 van de 4 wisselsspelers heen als gevolg van blessures van Baas B, RH en Nr.6. Het kwam het spel niet ten goede.
Pietertje kwam er onder rust nog in voor R Di Longhi.
De tweede helft was nog maar 1.17 minuut oud of de bal lag alsnog in het netje, achter de Panter. Het verzet was gebroken, wat volgde was een vervelende tweede helft met kleine kansjes voor Born en veel kansen voor de gasten. Na een slippertje van de verder foutloos keepende Wim-wah werd het na 11 minuten 0-2. Dat onze keeper later in de wedstrijd nog twee keer gepasseerd werd, omdat het doel nu hoger is dan in de tijd dat hij nog terrein-meester was, is slechts voor de statistieken. We snakten duidelijk naar het eind. En hoewel de wedstrijd en daarmee het seizoen uitging als een kaars bleef het nog lang vochtig en onrustig op den Toren: Pee, dooch hiej nog eine..

We zien jullie toch allemaal op de 3e juni?? Dan worden de prijzen verdeeld onder het genot van een kotelet en ein pötje beer. Denken jullie aan het op tijd insturen van je aanmeldingsformulier??