maandag 4 april 2011

Het 1.min.17- syndroom steekt weer de kop op..

De kop is er vanaf in de Engelse maand. In een spannend duel in Nieuwstadt stond er na 90 minuten een 2-1 eindstand op het bord voor de thuisploeg, maar of dat helemaal terecht was..?! Wij zaten in ieder geval met de gebakken peren (foto).

We begonnen met een halve aanval over veel schijven, tot aan de 16 meter van FC Ria, maar het balverlies bleek vervolgens "dodelijk": razendsnel schakelde de thuisploeg in de voor-uit en met een snelle counter werd het middenveld overgestoken. Vanaf de linkerflank een voorzet die net over de achterhoede viel en een aarzelende Sven maakten dat de spits van RIA ons al na anderhalve minuut op de neus liet kijken. Een tegenvaller voor het goed gevulde uitvak met 4(!) supporters. Born schrok echter niet en zocht vol de aanval, via goed combinatiespel, dat in ieder geval qua idee goed was en in de uitvoering soms wat minder. Het bleef opletten voor de counter, waar de thuisploeg op loerde. Met hun sterke middenveld schakelden ze iets sneller om dan wij, als we balverlies hadden. Het leidde na ruim 20 minuten zeer tegen de verhouding in tot 2-0. Born bleef het proberen, maar het lukte onvoldoende om onze spitsen in stelling te brengen. Na rust een zelfde beeld: Born dat drukte en Nieuwstadt dat er af en toe snel uitkwam. Dit keer bleef onze achterhoede overeind en slaagde Marc er zelfs in met een fraaie solo, a la Granquist, de Anschlußtreffer te maken. Verder kwamen we echter niet en het verdiende puntje bleef uit.
Eens kijken wat de tweede helft van het seizoen waar we nu aan beginnen ons brengt, want er zijn nog 11 wedstrijden te gaan ( in 6 weken..)