maandag 11 april 2011

Op naar het linkerrijtje..??!! Ook boven de 40??

Op een zonnige, licht frisse zondag traden we aan tegen het lager geklasseerde Roosteren. Het werd de eerste helft een eenzijdige wedstrijd. We hadden ruim 80 % balbezit en verder dan enkele uitvallen kwamen de gasten niet. Toch bleef het spannend want we wisten ons nauwelijks kansen te creëeren, laat staan te scoren. Een helft om snel te vergeten.
In de rust bleek dat het Engelse programma zijn tol al begint te eisen; nadat de (40+-ers) Rob, Michel, John, Ton en Bart al ontbraken door blessures, moesten ook Ri-berry en Efdee krakend achterblijven na de thee. Een super jong team (met debutant Stan-De-Broer-Van) in het veld was het gevolg. Het overwicht bleef, al werden de counters van Roosteren wat vinniger en kwamen we een paar keer goed weg. Voorin kwamen er meer en meer kansen, maar geen goalen, zo zag de ziekenboeg langs de kant. Even leek het er op dat het een bloedeloze 0-0 zou worden, maar daar dachten de Longhi's toch anders over. In een fraaie aanval opgezet door Marc, volgde een prima 1-2-tje met Roger, waarna Marc vernietigend uithaalde en de terechte 1-0 op het scorebord bracht. Met nog 14 minuten te spelen kwam de voorsprong niet meer in gevaar en waren er zelfs goede kansen om de score te verdubbelen. Dat gebeurde niet en dus eindigde de wedstrijd tegen een uitermate sportief en prettig Roosteren in een overwinning. De eerste drie punten deze week zijn binnen. Gelet op de stand zouden dat er deze week met de dubbel tegen Conventus eigenlijk 9 moeten worden.
Maar dan zal het programma "bewegen voor ouderen" niet meer tol moeten eisen. Beterschap. Laat (via Teamlink of Dr. Goossens) even weten of je er bij bent donderdag!