Wanneer: 10 oktober 2010
Waar: op den Toren
Waar precies: niet het hoofdveld
Tegen wie: GVCG

Met het verlies nog in de benen van Meerssen, het bier nog in de harsens van de Belgische bieravond en de mentale oorlogsvoering nog vers in ons geheugen van onze te kleine goaltje begonnen we zoals altijd fris en fruitig aan de wedstrijd.
Onder bezielende leiding van Wim S. (beter bekend als Wim Wa) ging de groen-witte armada van start. Het ging super! De verdediging gaf niets weg, Kevin wilde zich al niet meer gaan douchen. Het middenveld strooide met passes en in de aanval werd er lustig op het doel geschoten van GVCG. Uiteraard met wisselend succes. Het was voor ons al bijzonder prettig om niet na 1 minuut en 17 seconden achter te staan.
Een kleine opsomming van de eerste helft:

-4 minuut van de wedstrijd, schot van Johan op de lat (mer godnondeju, zijn deze ook al te laag)

-2 mooie goals van ‘de broar van Bea’, laten we hem Bart noemen

-2 goals van de broeders Delongi.

-1 goal van Johan, zo mooi dat je er bijna niet om kon juichen. Zo zie je maar weer, de

scheids heeft altijd gelijk. Ik reken ‘m in ieder geval goed. Echt geen buitenspel!!!!

Uiteraard gingen de goaltjes die er echt in moesten mis. Sorry jungs, that’s me.

Namens het gehele derde, wil ik onze reservebank bedanken voor de opbeurende woorden.

Maar al met al gingen we de rust in met een comfortabele voorsprong. Wim wou me terecht voor de missers wisselen maar met een beetje bluf mocht nr. 14 blijven staan. Thanks Wim.

Guttecoven ging furieus van start, binnen een paar minuten lag de bal al in het netje. Ze zullen toch niet………………..

De tweede helft bleef rommelig maar er kwamen uiteindelijk nog twee goaltjes bij. Eéntje, uiteraard vallend in het strafschop gebied en de ander: Tja, hoe zal ik het zeggen, géén idee waar die vandaan kwam maar hij blutste zomaar op mijn knie de goal in. Werelds, en het vertrouwen in Wim beloont.

Guttecoven deed nog iets terug wat de eindstand op het scorebord bracht van 7-2. Het publiek was tevreden (meer dan 20 uitzinnige toeschouwers) en het bleef nog lang onrustig in Born.

(met dank aan der nummer 14 voor het kleurrijke verslag!)

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Verslag vana GVCG! Helaas jongens geen bier en de volgende week zeker niet. Gr. nr 14

Beste supporters van het drieteam,

Afgelopen zondag speelde het derde van GVCG tegen het derde van Born. Met vol goede moed begon het drieteam aan hun wedstrijd. Want de week daarvoor waarin het drieteam met 12 tegendoelpunten het veld verliet, had Wil belooft dat als zij zouden winnen, zij een vat bier zouden krijgen. Nou dat hoef je het drieteam geen twee keer te vertellen.

Het begon goed! Aanvoerder Ramon won de tos! Maar daarna was het drieteam zoekende naar de posities en het mannetje dat ze moesten dekken. Na ongeveer een kwartier scoorde Born de 1-0. Een voorzet van links die bij de 2de paal werd ingeschoten. Het scenario van het eerste doelpunt herhaalde zich ook twee keer. Voor de rust scoorde Born nog 2 maal waardoor het bij rust 5-0 voor Born stond.

In de rust werd er gewisseld en besproken wat er in de eerste helft fout ging. Dit allemaal onder leiding van interim-trainer en tactisch meester brein Tom. De omzettingen van Tom resulteerde in het begin van de tweede helft voor de 5-1. Want het drieteam kreeg een corner en die werd in eerste instantie op de lat gekopt. Maar op de zestienmeterlijn stond Donny, om die bal er toch in te schieten.

Lang heeft het drieteam echter niet kunnen genieten van dat doelpunt. Want Born maakte ongeveer 5 minuten later de 6-1 en vlak daarna de 7-1. Toch bleef het drieteam voetballen en dat resulteerde uiteindelijk in de 6-2. Die door Sem weer vanaf de zestienmeterlijn werd binnen geschoten. Dit doelpunt was tevens het laatste doelpunt van de wedstrijd.

Ondank het verlies met grote cijfers, zijn er genoeg aanknopingspunten. Want het drieteam speelde de tweede helft wel gelijk. Maar het bier van Wil staat koud. Dus volgende week tegen SV Meersen wel 3 punten.

Drieteam succes!

D'n Lijdert zei

Wat een geweldig weekend: met vrienden in de Ardenne, genoeg Jupiler, prachtige omgeving, schitterend weer en... een klinkende overwinning van Bor-3. Manne, fantastisch wat een prestatie; het linkerrijtje komt al weer akelig kort bij!
Even voor de statistieken: kan ik een lijstje krijgen met de aanwezigen en de doelpuntenmakers.