zondag 22 maart 2009

Uitslag om te baöke!!!

Daar stonden we dan met een vrijwel volledige selectie van 15 man, (maar zonder Rubbere Robbie, de Naef, Den Dek, Wil van de Knoar, Giga Wiel en Pedro Cantina)klaar om IVS op te rollen net zoals in Berg was gebeurd. Maar dat pakte toch effe anders uit, want IVS was nu wel compleet en de aanvullingen op hun elftal waren stuk voor stuk beter als hun voorgangers. Born probeerde wel druk te zetten, maar bij balverlies liepen we tegen razendsnelle counters op die voor hachelijke momenten zorgden voor het doel van Tom. Born stelde er enkele knappe schoten tegenover die door de invallerkeeper van de Kanaalboys uiterst knap onschadelijk werden gemaakt. Een goede nul-nul ruststand was het gevolg: dit kon nog alle kanten op.
Born begon waar het gestopt was, met vooruit voetballen en kleine kansen maar hij wilde er, door knullig missen en opnieuw een goede keeper niet in! Dat was scheisse en het ongeduld sloeg toe. Passes werden slordiger, duels werden verloren en IVS bleef maar snel spelen. Na ruim 65 minuten klopte onze buitenspelval niet en scoorde het andere groen-wit 0-1. Snel gevolgd door de genadeklap, via een penalty; gemakkelijk gegeven door de overigens goed leidende Chris. Dat de stand nog verdubbeld werd, was droevig maar ook niet meer dan dat. Ook droevig was het spel in het laatste kwart van de wedstrijd en het vele geleuter onderling!! Dat kan beter, makkers.
Uithuilen en opnieuw proberen volgende week tegen Conventus.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Het was gewoon K.T!

Ron Dijkstra zei

Nee niet waar. De keeper stond iedere keer net op de goeie plek. Gewoon pech. En als de uitvallen van hun er wel in gaan, is het wederom pech. Toen gingen de köpkes hange..

Anoniem zei

Wel waar!

Ik heb een half uur de warme kleffe lucht van Luc moeten snuiven.

Ik ben potdoof van dat gebulder van onze coach *Sjesus*

Amicale communicatie op het veld.

Resultaat was/is kut

En ik heb minimaal 90 minuten nodig om die bal erin te prikken.

By the way: keeper was ook een pain in the ass

Anoniem zei

Ja zeker: gooi het er maar uit die frustratie; flink schelden en ergeren tot donderdag... en dan weer opmaken voor de nieuwe match van zondag en nagatieve energie omzetten in kracht en positivisme!!

Succes, Emile Ratelslang

Over die amicale communicatie ben ik het wel eens. We beginnen te lijken op de veteranen. Op de training mag/moet er flink geroepen worden. In het veld eis ik als Captain een serene rust.

Anoniem zei

Jazeker, zoek de rust in jezelf en je zult merken dat de positieve kracht die daar van uit gaat punten oplevert..