zondag 15 maart 2009

Eindelijk weer eens winst!!

Bijna 4 maanden hadden we er op moet wachten maar op het kamerbreed tapijt van DVO haalden we een goede overwinning. Misschien niet altijd even mooi, maar wel akelig effectief pakten we verdiend 3 punten en komt het linker rijtje in zicht.
De opening was voor DVO, maar na dik 10 minuten was de ergste stoom er al van af en uit een geweldige uittrap van Tom knalde Johan na een stuit loeihard binnen: 0-1.
Vanaf dat moment konden we DVO redelijk gemakkelijk opvangen en toen Foppe uit een goede assist van Gerben 0-2 aantekende was het gemakkelijk uitbollen tot de rust. Inmiddels liep al half Born met kapotte knieën rond van het stroeve karpet.
Na rust zette DVO aan, maar was het tijd voor de Naef-Show. Eerst rondde hij een listig balletje van Luuk af en vervolgens reageerde hij als enige op een scheidsrechterbal: 0-4
Dvo probeerde het nog wel, maar de wedstrijd was gelopen. Dat de uitslag 3-4 nog de indruk van spanning gaf was meer te wijten aan de verjaardagsfuif van Tom en aan de 6 minuten blessuretijd dan aan de kwaliteiten van de thuisploeg. Kortom een puike overwinning op een hoog geplaatste tegenstander. Volgende week wacht een op revanche voor de afdroogpartij belust IVS. Als we ook die zouden kunnen winnen, komt het linkerrijtje toch wel erg kort bij.