zondag 1 april 2012

Je hebt zo van die zondagen...

Maar beginnen met de opstelling: Ruud K, Thei, John, Rob, Michel, Berry, Ruud H., Bart, Stan, Dammi,  en Johan... en dan heb ik het alleen maar over het elftal dat de tweede helft niet voetbalde.
Over de wedstrijd kunnen we kort zijn: het was duidelijk dat deze ploeg beter kon voetballen dan ons. Aan de voorbereiding kon het niet liggen: die was gezellig genoeg bij onze nr. 14 op het feest. Verder twee nieuwe krachten van de B, Rico en Stafan die een prima pot speelden. Dat gold ook voor Noud, die al vaker heeft meegedaan en zich dus moeiteloos inpaste in onze gelegenheidploeg. Ook terug van weggeweest op de as, Martin met een overschot aan conditie.
We probeerden het goed maar na een minuut moesten we al bijna de eerste treffer incasseren, al betrof het hier een vuistslag richting Foppe en had het niets met een doelpoging te maken. Het eerste doelpunt viel na een slippertje van Frans in de 10e minuut, waardoor de spits van SVE vrij kwam voor ons doel: 1-0. Daarna betrekkelijk eenrichtingsverkeer op het doel van een prima keepende Don. Lang hielden we stand maar in de 25e minuut na een dubbele wissel als gevolg van blessures van Pietertje en Ri-Berry, werd het uit de kluts toch 2-0. Dat was ook de ruststand.
Na rust iets meer pogingen van ons, met goede kansen voor Doppieto (nog zat) en Pietertje (prima actie, maar onwillige bil). SVE bakte er weinig van de 2e helft al bleek het genoeg voor vele kansen die op voortreffelijke wijze om zeep geholpen werden. De achterhoede met aan het hoofd MotM Stefan, hield vrij gemakkelijk stand. Toch vielen er nog twee goalen na reddingen van Don, die ongelukkig voor de voeten van de tegenstander kwamen, in de 20e en 28e minuut. Daartussen in viel Frans nog uit met een flinke enkelblessure, die hem een vervroegd paasei opleverde (zie foto).
In de slotseconden mocht De Tank, als gelegenheidsmiddenvelder nog tegenscoren. Nu maar even wonden likken en hopen dat we donderdag met genoeg mensen zijn; Geef even op tijd aan of je er wel of niet bij bent!!!

4 opmerkingen:

Ron Dijkstra zei

Nou, dan zal ik maar weer een reactie achterlaten, wat ik graag doe. Wat een prachtweer om te ballen, en wat baal ik dat we ondanks, een naar mijn inzicht redelijke partij neerzetten, we toch door wat frommel-goals de hele wedstrijd tegen een achterstand aan keken.