zondag 29 april 2012

Hij wilde er maar niet in...

Volgens de statistieken was dit de laatste kans om nog punten te scoren deze competitie. Maar opnieuw moesten we het doen zonder een waslijst aan geblesseerden, een china-reiziger en een Floriade bezoeker. Aanvulling kregen we van keeper Don en van Armand en Stefan van de B-jeugd.
Er ontspon zich vanaf het begin een spannende en redelijk felle wedstrijd, waarin Born flink uitdeelde. Toch gebeurde er zeker in aanvallend opzicht weinig voor de groen-witten. Achterin was het opletten geblazen en dat deed MotM Don gelukkig: met enkele fabelachtige reddingen stond hij een voorsprong van de thuisploeg in de weg. Ook een extra vermelding voor Stefan van Erp, die een prima wedstrijd speelde. Gaandeweg werd duidelijk dat beide ploegen elkaar goed in evenwicht hielden en dat een enkel doelpunt wel eens beslissend zou kunnen zijn. Voor rust viel dat doelpunt in ieder geval niet.
Na rust verving Armand op goede wijze Pietertje en bleef Ri-Berry in de kleedkamer achter voor Bart. (Waarschijnlijk had hij niet verwacht dat hij ongeveer de hele tweede helft in de kleedkamer achter zou blijven, als gevolg van een dove en over-ijverige terreinknecht.)
Op het veld ging de strijd onverminderd verder met kansen aan beide zijden. Obbicht slaagde er niet in de bal uit een van hun talrijke kansen binnen te werken en bij Born viel de bal geen keer gelukkig uit de soms wat gekunstelde aanvallen. Zo bleef het spannend tot het einde.
De overigens goed leidende scheids (enige gelijkenis met bovenstaande foto berust op louter toeval)  kreeg nog even zijn  moment of fame toen hij in de 92e minuut aan Stefan mocht tonen dat hij ook een gele kaart bij zich had: grote kerel!
Na ruim 96 minuten volgde het eindsignaal en stond de brilstand op het bord. Een vermakelijke wedstrijd met veel kansen en veel fouten was ten einde.
In de kantine wonnen we duidelijk van Obbicht en slaagde Ri-Berry er zelfs in om, niet geheel buiten eigen belang, een verzorgster voor komend jaar vast te leggen..

Volgende week sluiten we (op het veld) af tegen RIOS; Voornemen is verder om op 1 juni terug te blikken op het afgelopen seizoen in de gaard bij Epi. Hou de berichtgeving hierover maar in de gaten..

4 opmerkingen:

Ron Dijkstra zei

Mooi verslag wederom! Jammer dat we niet tot scoren kwamen. Volgende week stunten!

Anoniem zei

Van overseas valt het op dat onze doelpunteachine epi droog staat

Anoniem zei

Epi wordt oud!

Epi zelf

Anoniem zei

Volgend jaar Pietertje als snelle "slim lopende" diepe spits?

Een objectief (van onderuit spuitend) persoon.