maandag 13 september 2010

de kop is eraf.

Van het competitie 2010-2011 dan. We hadden al drie wedstrijden achter de rug, dus hadden de hoop dat dit in ons voordeel zou werken. Dat leek in de eerste helft tot op zekere hoogte te lukken. Niet dat we ooit voor hebben gestaan in de wedstrijd, want door een paar lullige fouten achterin wist HBC combinatie toch redelijk snel op 2-1 voorsprong te komen.
De eerste goal viel nadat de 'veteraan' Rene Schleijpen de bal door het midden weg verdedigde. Na deze blunder speelde Rene een vlekkeloze wedstrijd, waarvoor dank. Er werden per slot van rekening wel meerdere foutjes gemaakt, waar de snelle voorhoede gretig gebruik van maakte.

Een speler die vol overtuiging de duels inging was Roger. De duels werden door hem herhaaldelijk opgezocht aan de rechterflank, wat uiteindelijk beloond werd met een goal. Vanaf het middenveld stuurde Rob met een secure pass door het midden Roger weg, zo Roger ze het liefst heeft. Roger was los van zijn tegenspeler en haalde op de rechterrand van de 16 uit. Over de keeper en niet te stoppen, in de lange hoek.
Na de rust ging het harder regenen naarmate ons spel slechter werd. De moesson die erop volgde was een logisch gevolg.
Toch probeerden we nog een Anschluss-treffer te maken, waardoor er gaten vielen op het middenveld. Na de terechte penalty, tegen, was er geen houden meer aan; 3-1. De piep was leeg na een minuut of 75. Met een aardige combinatie maakte de  HBC de 4-1 en op karakter werd het niet meer erger.
We danken de Keeper, die zeker zijn mannetje stond en de Veteraan. En we danken natuurlijk ook Johan voor de onderbroekenlol :-)