Wedstrijd verslag, Born - Susterse Boys

Stefan, bedankt voor het mooie verslag..!

Born 3 - Susterse Boys 3

Zondag 20 september 2009

De dag begon vroeg… De wedstrijd tegen Susterse Boys 3 zou om 10.30 gaan beginnen en, mede door het feit dat Wim Schormans afwezig is, kon het ‘klaarwakkerzijnde’ 3e van Born zich gaan omkleden en gaan warmlopen zònder ballen. Rond 10.25 uur kreeg het geroutineerde team de ballen om even warm te schieten en zich klaar te maken voor de wedstrijd.
Toen de wedstrijd eenmaal begon werd wel duidelijk dat het voor de beide teams niet makkelijk zou worden om met de 3 punten naar huis te gaan. Ook Michel Dekkers merkte dat de tegenpartij zich ‘koppig’ weerde, hij moest dit helaas bekopen met 10 hechtingen na een zwaar luchtduel. Toen de wedstrijd hervat werd waren er nog een aantal kansen voor beide teams maar dit mocht voor de stand niks baten. De teams gingen met een stand van 0-0 de rust tegemoet.

Toen de wedstrijd aan z’n 2e helft begon duurde het niet lang totdat de Susterse Boys zich tot een scorende positie konden brengen. De stand was 1-0 en de druk werd groter voor Born. Terwijl Born zich nog een aantal keer door de defensie kon wrikken werd toch steeds duidelijker zichtbaar dat de Susterse Boys diegene waren die de wedstrijd begonnen te overheersen. Mede door het feit dat de passes van Born niet echt formidabel genoemd konden worden.
Bij een corner van Born, met een mooi geplaatste bal recht door het midden, stond Stefan van der Kamp op de goede plek en schoot de bal het doel in. De stand was 1-1 en de druk was er al iets meer vanaf, de wedstrijd werd uitgespeeld met nog steeds wat weerstand van beide kanten maar dit maakte geen van de teams tot een ‘driepunten winnaar’. Het duel eindigde in een eerlijke 1-1. Het was weer een mooie zondagmorgen…

(het wedstrijd verslag staat ook op TeamLink trouwens!)