maandag 7 september 2009

Bor3 - HBC, 1-4

Dat was me wel een start van het seizoen heren.
Een gemiddeld team dat minimaal 15 afmeldingen heeft zou zich zorgen maken om met genoeg spelers ten tonele te verschijnen op de zondag morgen, zo niet het 3e Bor. Ook al hadden we 15 afmeldingen, er waren nog steeds 12 man bij de start aanwezig, met een 13e man er in de tweede helft bij.

We hadden de primeur tegen de nieuwe combinatie club HBC (Holtum Buchten Combinatie) te spelen.
Direct van de start was er meer dreiging van de HB combinatie, die sterk in de duels waren. (Dit natuurlijk tot ongenoegen van een aantal mokkende spelers by het 3e).
Kortom de verdediging van 3e Bor had het te verduren, en de voorhoede kon geen vuist maken voor rust. Met rust was het twee nul, en er zou snel wat moeten gebeuren wilde we nog het verschil kunnen maken.
De tweede helft werd er nog steeds redelijk tot goed gecombineerd op het middenveld, en het was dan uiteindelijk Lars die de keeper van HBC passeerde en zo de stand op 1-2 zette.
Met Ruud in de voorhoedde erbij was er steeds meer dreiging en de kansen kwamen met regelmaat voorbij. Vaak werd het spel doodgevlagd door de bezoekende grens. Van de vijf keer was wellicht 1 a 2 keer terecht buitenspel. Zo kwamen we niet meer langszij. Dat lag niet aan Kevin (keeper-patat-met). Hij stopte een (al dan niet onterechte) penalty maar werd een paar keer ongelukkig gepasseerd door ballen die van koers werden verandert. Hierdoor was de einduitslag met een 1-4 toch een beetje geflatteerd.
De grootste domper moest toen nog komen middels een telefoontje van Johan die Rob naar het ziekenhuis begeleid had: Rob heeft een klaplong en een gebroken rib. We wensen Rob van deze zijde sterkte met het herstel!! Daarnaast kan ook Frans voorlopig alleen zijn nieuwe voetbal schoenen poetsen; ook hij heeft een blessure in het middenrif/ribbenkast.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nog even een laatse updste vanuit het gloednieuwe ziekenhuis te Geleen.

Volgens de longarts zit de long alweer op zijn plaats, dus kan de drain er waarschijnlijk dinsdag uit.Hopelijk ben ik dan dinsdag/woensdag weer toes.
Vervolgens even kijken hoeveel last ik vand die rib heb.
Volgens ervaringsdeskundige Frans Deuss moet ik 4/5 weken toekijken van de kant naar de verrichtingen van Bor 3.
Frans heeft ook rib problemen na wedstrijd van zondag en ziet zichzelf de komende weken ook niet ballen.

Dus je kan je admin bijwerken Paul:
27-2 =????

Laten we hopen dat het niet iedere week zogaat, anders zijn we zo door die lijst van 27 heen

Groet, Rob

Ps nog bedankt voor de smsjes en telefoontjes

D'n Lijdert zei

Nou Rob,
Das effe schrikken geweest gisteren. Ben blij te horen dat met de long weer de goede weg ingezet is. Zo gaat het inderdaad snel met selectie; Ik heb gisteren avond je sms aan Johan laten lezen aan de aanvoerder van HBC, die als dj de kermis bij de Sjoester opluisterde. Hij schrok zich een hoedje. Heb hem vriendelijk gevraagd zijn team (lees: #6 en #10)op de hoogte te stellen, zodat ze zondag weer normaal kunnen doen. Ik wens je een spoedig herstel!

Ron Dijkstra zei

Terugkijkend op de wedstrijd denk ik dat het wel verstandig is te (blijven) komen trainen.