maandag 6 april 2009

We krijgen hem er niet in!!


Nee, dit is geen motto van de Nederlandse Vereniging van Impotente Mannen, maar de ietwat trieste balans na de winterstop. Met een opleving tegen DVO als uitzondering bleef de teller van Born-3 kant gisteren opnieuw op NUL. En een simpele constatering is dat je dan niet kunt winnen. We hadden nochtans mensen genoeg, ook kansen genoeg, en praatjes vooraf maar in de wedstrijd bleek daar weinig van terug te zien. Beeg bleek iets geraffineerder en liet ons de indruk krijgen dat we sterker waren om vervolgens via snel het middelveld overslaan en de 450 kilo sterke voorhoede voor dreiging te zorgen.
Na een half uur werd het 1-0, nadat de goed leidende scheids een authentieke heupzwaai van Frans had bestraft met een penalty. Voor rust werd het ook nog 2-0: slordig balverlies voorin leidde een counter in die koel werd afgemaakt.
Vol goede voornemens maar opnieuw met weinig beleving stapten we het veld op voor de tweede helft. Dat leidde tot een stel kansen, maar een goede debutant keeper van Armada wilde niet wijken. Beeg leunde achterover, liet ons "gewaere" en wachtte op hun kansjes. Dat uit een ervan nog 3-0 viel was eigenlijk niet zo belangrijk. Wij kregen hem er gewoon niet in vandaag. En.. daar gaat hij wel een beetje van hangen..

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Mien pap seet altied:
'maak ut kupke mer naat dan giettuh er altied in'

Der J.

Anoniem zei

De wijze waarop Armada5 Bor3 wist te "overpoweren" geeft maar weer eens aan dat:
size really matters

Het recept tot succes lijkt mij ook duidelijk:
Bier en bratwurst voor de lichtgewicht voorwaartsen van Bor3

Het gevolg hoeven jullie ook niet over in te zitten, want volgens de kenners hangt goed gereedschap onder een afdak

De analist