maandag 20 april 2009

Born to be Wild!!


Zo kwam er een einde aan een typisch Wild-Weekend. Het begon vrijdag avond in het doorgaans vrij Wilde Oosten van Sittard bij SSOC waar we, waarschijnlijk in de veronderstelling dat het afgelast zou worden, een verschrikkelijk slechte wedstrijd speelden. Het wilde van onze tegenstander viel overigens erg mee. Het was een sportieve wedstrijd die door een hard werkende thuisploeg vier minuten voor tijd bijna beslist werd, maar Woods dacht er met zijn tweede en met hulp van de keeper anders over en zo werd het een schamele 2-2.
Enkele uren later was het tijd voor het Wilde Westen op de vrijwilligersavond in de kantine. Het derde was goed vertegenwoordigd en van enige vermoeidheid was nauwelijks sprake. Integendeel: de (gehakt-)bal behandeling was goed verzorgd en ook aan het buffet werd met grote regelmaat gescoord. Zelfs de verlenging werd moeiteloos volgehouden door de Cowboys van het derde, die duidelijk aan Winne toe waren!
Zondag werden we voor het eerst deze competitie geconfronteerd met een nieuw fenomeen: te weinig spelers! Processie, Kindervakantiewerk, Ouderdom en Familieverplichtingen zorgden ervoor dat we zelfs een beroep moesten doen op Linssen sr. en jr., al bleek de zorg achteraf nogal mee te vallen.
De wedstrijd tegen het Wilde Zuiden van de gemeente (SVE) werd een echte mannenwedstrijd, hoewel toch enkele spelers (uit en thuis) meenden zich als auwt-wijf te moeten gedragen. Born speelde gedisciplineerd en geconcentreerd, maar het bleek niet genoeg tegen de degelijke thuisploeg, met enkele onbesuisde schoppers in hun midden. Kansen waren er vooral via schoten van afstand, maar het bleken te vaak losse flodders en op de achtergrond de nostalgische gedachten aan "Once upon a time.." SVE won met 3-0: volgens de stand niet verrassend, maar er had misschien iets meer in gezeten.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoezo meer ingezeten.
Je bedoelt 4-0

Anoniem zei

Ouderdom????