zondag 26 april 2009

Sinas-Jean slaat vernietigend toe met wereldgoal!!


Tja, wat is te zeggen: echt voorbereiden hoeven we niet voor een wedstrijd tegen boze buur Limbricht. Gemotiveerd tot in de toppen van de tenen traden we aan tegen de koploper,die we als een van de weinige ploegen thuis punten hadden afgesnoept.
Het werd een open wedstrijd waarin Limbricht zijn dag niet had en Born super geconcentreerd speelde. Achterin gaven we niets weg en keepte Tom attent. Op het middenveld werd gebuffeld en werden duels gewonnen om vervolgens met geciviliseerd combinatiespel de bal in bezit te houden. Voorin werd er keihard en met succes gewerkt om de opbouw van Limbricht te storen.
Even dreigde het hard te worden, maar scheids Chris wist net op tijd het heft terug in handen te nemen. Halverwege de eerste helft schoof Jean mee naar het middenveld en toen hij de bal op ruim 30 meter vrij kreeg bedacht hij zich geen moment. Met een verwoestend schot scoorde hij met uiterste preciezie onhoudbaar in de driehoek: 1-0. Limbricht schrok, maar niet echt wakker. Born bleef, zij het met moeite, heersen over de wedstrijd en bereikte schijnbaar ongeschonden de rust.
In de tweede helft iets meer druk van Limbricht maar de concentratie en precizie bleef en Born bereikte dan ook ongeschonden de eindstreep. Een super overwinning en een onverwachte opsteker op weg naar het linker rijtje. Klasse manne!!

8 opmerkingen:

Ron Dijkstra zei

Lijdert, wat een mooi verslag! Er schuilt een heus auteur in je!! En voor het team: Jonges een pracht wedstrijd, nu al de mooiste overwinning van het seizoen. Jean C. zal goed geslapen hebben afgelopen nacht.
Trouwens ik denk dat zijn foto met the man of the match jacket al snel op de brandweerkazerne in de kleedkamers zal hangen :-))

De Ex Veursjtopper zei

Vanuit kamp Obbicht, het pittoreske dorp langs de Maas wil ik jullie feliciteren met de overwinning op Lommerich.
Dat Sinas FireFighting Jean zijn oude cluppie een dienst heeft is voor ons een opsteker van jewelste.

Met nog 2x limbricht (uit en thuis) hebben we het alles in eigen hand en mocht het op Born uit aankomen neem ik aan dat jullie wel willen meevieren in onze vreugde

Gr
Jullie Ex Veursjtopper, huidig Vlaggenier en Interim Keeper met kapotte knie-en

Luuk zei

Jungs!
Leuk man! jmmr dat ich der neet bie woor!
Klasse gedoan!

Anoniem zei

Jungs, we zijn helemaal vergeten Jean onder de douch 'door te swaffelen'.

Sorry Jean, de volgende keer ben je het haasje

Anoniem zei

Dat zijn nog eens drie malse punten.....ook al ben ik gehavend uit de strijd gekomen. Autorijden kon vandaag ( dinsdag ) net, maar dan heb je het ook wel gehad. Ik sla de training a.s. donderdag over. Misschien a.s. zondag hersteld voor een halve wedestrijd. Maar jullie begrijpen dat het gevoel van de drie punten overheerst. efdeetepee

D'n Lijdert zei

F, troost je donderdag wordt er omwille van de koningin niet getraind, dus dat moet kunnen lukken zondag;
Ik ben er niet zondag, maar even zo goed verschrikkelijk veel succes: willen we het linkerrijtje nog halen dan zal er gewonnen moeten worden!! Bovendien kunnen we Obbicht in de laatste wedstrijd nog een dienst (lees= vat) bewijzen..

Aldus nog effe volhouden...

De Ex Veursjtopper zei

Lijdert

Mooie woorden, alhoewel we gisteren uit bij Conventus verloren hebben, na achterlijk fluiten van de scheids. HEt leek wel Limbricht uit.
We gaan op eigen kracht limbricht proberen te verslaan, anders zullen we een vaatje extra bestellen bij Peeeee

D'n Lijdert zei

Was die scheids soms de Rattevanger van Jabeek?? Die kennen wij ook nog van hetbegin van de competitie..