donderdag 23 april 2009

Double-Double-D

De uitslag van de training was 8-5 voor het team van Frans, Michel, Charles en Foppe. Tegenstanders waren Rob, John, Martin en Wil. Na een half uurtje stond er een schamele 5-1 op het bord voor het team van straatvoetbalspeler-Rob. Het Team met de 4 D's (Deuss, Dekkers, Danielse en Dijkstra) kwam als een Diesel op gang, met name na wat hoongelach van de tegenstander vielen de een na de andere treffer voor het Quattro-D team.
Toen de klok 9 uur sloeg, en de eerste tonen van duisternis vielen, was de stand inmiddels omgebogen tot een 8-5 voorsprong voor de 4-D's. Ook al kwamen de mooiste aanvallen van het team van Rob, de 4-D's gingen met de overwinning naar de kantine, waar de drankjes en hapjes klaar stonden.
Zo ga je lekker het weekend in...
Aldus een uitermate tevreden Frans Deuss. Heren, tot zondag! De wedstrijd begint om 10:30 thuis!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een goddelijk gevoel op vrijdag na zo'n trainingsavond. Het kapkapteam (Rob, Wil, Martin en John ) namen al snel een bijna onoverbrugbare voorsprong. Maar het schoolpleinteam ( Foppe, Michel, Charles en Frans / hebben jullie de gemiddelde leeftijd van het scholpleinteam al eens berekend ? ) wenstte zich niet neer te leggen bij de stand. Na 12 of 13 schoten op paal en lat en een forse achterstand begon het te lopen. Binnen 7 miuten en twaalf seconden was de achtstand omgebogen in een voorsprong van 8 - 5. Er gaan geruchten dat het schoolpleinteam binnkort overstapt op de race fiets, wellicht wel verstandig met zo'n gemiddelde leeftijd. De vraag is, hoe lang duurt het nog dat het kapkapteam te vinden is in de zaak van Math Salden. Het gerucht gaat dat een van de leden van het kapkapteam daar al is gesignaleerd.

Anoniem zei

Ik ga met een fototoestel bij Math Salden posten......

Anoniem zei

Tip voor de fotograaf!

Rob gaat vandaag met zijn 10 jaar oude sportfiets van Heerlen naar Born om de smadelijke nederlaag uit de spieren te fietsen
Mijn moeder zei altijd: "op een oude fiets moet je het ...."

Volgens "kenners" krijg je van fietsen "lange" spieren

Tot zondag
Rob