dinsdag 2 september 2008

ZONDAG : De verste uitwedstrijd van het seizoen

Zondag start de compettie en wel met een reis naar de verste uitwedstrijd van het jaar: naar het afgelegen Koningsbosch, voor de wedstrijd tegen Conventus '03 . Hopelijk is dat ook de uitslag...
Aanvang 12 uur (vertrek 11 .05 uur)
Denk eraan: net als vorig jaar kan afmelden tot uiterlijk donderdag avond om half 9 (telefonisch) en 9 uur in de kantine (live). Daarna moet je zelf voor een vervanger zorgen!!

Natuurlijk hebben we nog liever dat je je niet afmeldt!! Voor een keer vragen we of je (via deze site) laat weten of je WEL of NIET van de partij bent. Dat betekent dus dat ik voor donderdagavond graag 28 (?!) commentaren heb onder dit mailtje..


Mede namens Grens-Wah, tot van de week ..

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Collega voetje-ballers,
Afgelopen maandag samen met dr. Tilmans (Maasland ziekenhuis) m.b.v. kijkoperatie mijn voetbal cariere doorgenomen: Kapotte knieschijf (2002, maar mooi hersteld), afgescheurde kruisband? uit het verleden en scheur in meniscus (Armada-Born dec 2007).

Meniscus is gehecht en ik mag over 6 weken weer knie meer dan 90 graden buigen.
Over 2 weken hoop ik weer te beginnen met hardlopen etc, maar wedstrijden wordt dus pas over minimaal 6 weken.
Ik zal jullie zoveel mogelijk mentaal ondersteunen de komende wedstrijden, zodat we dit jaar minimaal in het linker rijtje belanden:-)
Groet, Rob

D'n Lijdert zei

Rob,

sterkte met het herstel en tot over ongeveer 15 punten...!!

N. B. hoe is het met de rest van de "auw knöök???"

Anoniem zei

Gein Auwe, ma knöök die Hob ich waal!!
Ich ben derbie Zunjig!
Gr,
Luuk

Anoniem zei

Ik zal er ook zijn.

Dek de Linksbek

Anoniem zei

Ik ben zondag ook van de partij.
Ervan uitgaande dat ik de training van vanavond goed doorsta.

Berry van Aerle

Anoniem zei

Ich zurg veur de benzienveurroad
Bin dus neit van de partie

gr

D'n Lijdert zei

Nog steeds geen Wedstrijdverslag??

alleh dan mer..
Op een winderige zondagmorgen startte de compettie met een uitwedstrijd naar het verste maar ook meest afgelegen, maar tevens mooiste veld van onze competitie, oppe Boesj.
Omdat we enkele vakantiegangers, 40-ers, werkers en geblesseerden hadden en twee spelers uit dezelfde straat (en het was niet Ton)het lieten afweten, zaten we een beetje krap in de manne. Marc en Davey van de A en Drik van de B, gingen mee als 10-11-12e man.
De eerste helft verliep op en neergaand, met het meeste balbezit voor ons, maar de gevaarlijkere kansen voor Conventus. Tom hield met oplettend spel de nul. Het ontbreken van centrale mensen brak ons een beetje op, want nu moest Ton zelf het spelverdelen en scoren. Dat was wat veel. Onze voorhoede kreeg niet echt kansen. Rust toch nog 1-0 na een door de wind gedragen frommelgoal van de gelen. Overigens een tot dan prima leidende scheids Andre Pfennings (wie kent hem niet).
Na rust een overwicht van Born, maar hetzelfde euvel als voor rust: te weinig kansen en scherpte voor de goal. We hadden een 2-0 achterstand nodig om echt aan te zetten, maar verder dan een doelpunt van Davey (A-jeugd), een heel licht-gele kaart voor Drik en een weggezonden trainert en een hoop ergernis op de rattenvanger van Jabeek kwam het niet. Al met al niet de gewenste start van de compettie, al blijven we vooralsnog thuis ongeslagen. Wat rest is het boetekleed van ondergetekende en zero-points. Zondag beter!!