maandag 15 september 2008

Wedstrijdverslag Bor3 - SSOC 3CO

Op een prachtig zonnige, zondag morgen ging de wedstrijd na een mooie 1 minuut stilte van start.
Het eerste half uur werd er terughoudend gevoetbald. Aftastend zocht Born na de openingstreffer. Ook het bonte gezelschap van SSOC 3CO (Police Academy VII) kreeg toch nog een paar redelijke kansen. De Veurstjopper stond, net als de rest van de verdediging hun mannetje dus kwam SSOC niet tot een treffer. Na een paar corners en aanvallen van de zijkant was het uiteindelijk John Janssen die de score opende voor Bor. Niet lang daarna kreeg Bernie een mooie bal op maat van Den Dek. Bernie zette een paar mensen op het verkeerde been en ronde beheerst af: 2 - 0!

Na de rust kreeg Bor meer en meer vat op de wedstrijd. De kansen volgden elkaar in een dusdanig tempo op dat het score verloop amper meer te volgen was. Bernie was lekker op dreef, en na een enkele gemiste kans peerde hij er nog twee in!! Tussendoor was er ook nog het nieuwe one-shot-wonder (nr. 14, Johan de R.) Deze schoot ook nog een bal ineens in het net op mooi aangeven van Wil Dohmen (?) . 5-1 was het inmiddels.
Straw-Berry Janssen had het nog mooier kunnen maken, maar had meer belang bij de sjoan sjeun, en tikte voor een bijna open goal NEAVE.
Tot Donderdag!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Sjoen verslaag!
zondag moeten we vol aan de bak tegen Geleen. Die gasten hebben er al meer ingeknald dat wij in een heel seizoen. Pfffffff

Ik hoop dat we Strawberry een bietje op scherpte krijgen

Nr. 14

D'n Lijdert zei

Captain: sjoan gesjreve!
Ja, zondag ( zonder Tom, Wil en ...??)wacht al direct de eerste topper, tegen koploper Geleen, maar ja, die hebben ook al tegen SSOC gespeeld.. dus..?!
Hoe dan ook voorlopig staan we stevig in het linkerrijtje, zijn we thuis nog zonder puntverlies en hebben we nog alles in eigen hand!!

Anoniem zei

Beste nr. 14,

Ik zal het zondag proberen met de hakken schoenen.
Dan zal het zeker lukken meer scherpte te krijgen.
Je ziet maar, ik heb het beste met alles voor en sta open voor tips.

Groetjes,
Strawberry v. Aerle

Anoniem zei

ich vinj ut verslaag haelemaol nieks. stuis se doa veur daag en dauw op, de vlags dich sjael, rens dich ut leech oet de auge gufs twae assiste en den stuis er der auch nog niets ins inne!

Anoniem zei

ich weit mien wachwoardt neet maer.....

Ron Dijkstra zei

Hahaha, Anoniem, d'r mot toch altieed get wat te zeike hubbe, hahahaha... Volgende keer mag jij het verslag typen hoor :)

Anoniem zei

Jungs!
Van Harte Gefeliceerd! Ich ben Blie dat ver de eerste 3 punte benne hobbe!
Jammer dat ich der neet bie woor! Ich haup Zunjig weer get te kenne beteikene!

Ron Dijkstra zei

ey Luuk, en wat doe je donderdag avond dan? Doe kens se mich traine op die mooie veurzette van dich! :)