zondag 6 november 2011

wat een serie!!

Vandaag de derby tegen Armada. De start was even schrikken van de rappe voorwaatsen van de rood-wiiten, maar toch kwamen we op voorsprong door een knappe solo van Dammi die drie man uitspeelt en van de 16 binnen knalt. We tellen de 7e minuut. Beeg trapt af en verrast onze achterhoede compleet zodat het 13 seconden later alweer gelijk staat. Vervolgens breekt het Epi-kwartiertje aan. Kans op kans lijkt ons de 2-1 voorsprong op te leveren maar eerst kopt Epi tegen zijn tegenstander om hem vervolgens om te schoppen, daarna mist hij in 100% scoringspositie en stuit hij de 3e en 4e keer op de keeper van de gasten die de perfect ingeschoten ballen uit het doel weet te ranselen.
In de 24e minuut is het Ri-berry die een corner in een keer weet binnen te slingeren. We staan voor. Maar dat is nog niets. In de 41 minuut begint Frans aan een solo, legt de bal af op Dammi, die een man uit speelt en cool 3-1 laat aantekenenen.
Na rust zonder onze oudjes loopt het een stuk moeizamer. We laten ons flink terugduwen en komen een paar keer goed weg door kansen van de gasten,
In de 31e minuut verkijkt Ruud zich op een zwabberschot waardoor het toch nog flink spannend wordt. Uiteindelijk houden we stand en is de tweede overwinning op rij een feit. 7 punten uit 3: wat een luxe!
Na afloop was er grote manne-soep, broodjes, veel Weizen en veel flauwekul. Wat een serie!!
O ja, Dammi was MotM, net voor de Lins, die zich de kaas van het brood had laten eten,,