zondag 13 november 2011

10 uit 4: voor het eerst sinds 2002!!

Auw Mök wat een serie! 10 punten uit 4 wedstrijden! Helemaal terug in de race voor het linkerrijtje. Toch had het allemaal anders kunnen lopen als de middenvelder van Obbicht na 1.17 min. niet van 4 meter voor de goal 3 meter had over geschoten. Wakker geschrokken pakten we de wedstrijd over en na een knappe aktie van Dammie, was het Epi die na 9 minuten van kortbij een niet te missen kans kreeg: 1-0.
Niet veel later was het de sterk spelende Pietertje die zijn lage voorzet opnieuw ingetikt zag worden door Epi. Na 11 minuten stonden we op een riante 2-0 voorsprong. We controleerden de wedstrijd zonder dat daar veel kansen uit kwamen. Obbicht achtte zich nog niet kansloos en kreeg na 16 minuten een penalty na goed keeperswerk van John. Ruud zat er nog kortbij maar het werd 2-1. Geen wanhoop want de tegenstander leek te zwak om het ons echt moeilijk te maken. Tot aan de rust twee gedwongen wissels vanwege blessures.
Na rust probeerde Obbicht het nog uit alle macht, maar verder dan enkele kleine kansjes kwam men niet. De beslissing viel na een ingooi waarop de verdediging van Obbicht onvoldoende reageerde. Johan was er als de kippen bij om zijn derde te laten aantekenen. De resterende twintig minuten werden met bloed, zweet en tranen uitgevoetbald. Veel strijd weinig oogstrelend voetbal.
Met nog 10 minuten te spelen gaat Ruud vol voor een afgeslagen bal en weet een prima voorzet te geven op de meegelopen Stan, die zijn eerste doelpunt maakt in het shirt van Born 3.
Met nog 8 minuten te spelen scoort Obbicht nog tegen na een misverstand tussen Rene en Stefan, maar verder komen de sportieve gasten uit Obbicht niet. We winnen voor de derde keer op rij. Is het niet prachtig??!!
Na afloop constateren we bij de MotM-jas voor Johan en bij het heerlijke Boeren-buffet van Bart dat we nog zelden zo'n calorie-rijk en gezellig team hebben gehad als dit seizoen!!
Uiteraard supporteren we het eerste en stellen we weer menig huwelijk op de proef door de lange nazit... Volgende week RIOS..

7 opmerkingen:

Anoniem zei

mijn gedachte is bij Martin.

Kerel de sleutel ligt onder de kliko, de garage is opgewarmd

J.

Delonghi zei

Het zullen de trainingen tegen het 4e wel zijn? ;-)

Anoniem zei

we staan dus op een keurig zevende plaats. Europees voetbal in eigen hand.

epi

Ron Dijkstra zei

Hoe komen we op 12 punten? 3x3 = 9 en 2x1 = 2 -> 9 + 2 = 11...??

thei zei

de wedstrijd thuis tegen Berg leverde nog een extra punt op omdat we in het rose speelde, geen enkel ander team durft dit!