woensdag 23 november 2011

Nieuws from down under

Mannuh,

Die uitslag daar hebben we het niet meer over enne hier is de storm ook gaan liggen.

Onze derde dag vandaag. Woensdagochtend 09.00 uur. Jullie liggen nu precies 12 uur achter.
Op maandag zijn we met Wieteke Queenstown en de mooie ( door de Engelsen ) aangelegde tuinen gaan bekijken. 's avonds gaan uit eten in het restaurant waar Wieteke altijd heeft gewerkt.
Gisteren, dinsdag, een ritje gemaakt naar Glenorcy. Op de helft gestopt in een klein dorpje. het was alsof je in een Wild West film van heel vroeger verzeild was geraakt ( Ik zat te wachten tot John Wayn op zijn paard langs kwam. Heel oud en nostalgisch ( in onze ogen uiteraard want de dorpelingen weten niet beter ) Daarna door richting Lake Silvain. Dat was een wandeling door een oer oud bos. Indrukwekkend. We hebben gezocht naar de Hobbits en elven, maar die hebben we niet gevonden. Wel vogels die op onze schoenen gingen zitten.

Na de middag terug en weer gestopt voor koffie met gebak in het cafe van John Wayne.
Vandaag gaan we met Wieteke ( onze vaste chauffeur en dat is ergggggg ontspannend ) naar Arrow Town.
Onze planning van vandaag, een wandeling van 2 x 3 uur naar een Gletjser en terug hebben we gecanceld. De jetlag zegt dat we dat nog niet moeten doen... 's avonds om 09.30 uur naar bed en we zijn om 4 of 5 uur 's morgens klaar wakker.

Nu nog even een foto van het uitzicht waar we het elke dag mee moeten doen als we opstaan en ontbijten. Het is soms behelpen in het leven.....

groeten frans en karin


Morgen naar de Fjorden ( Doubtfull Sound )

1 opmerking:

Anoniem zei

maar........, hebben ze nou Weizen of niet?