dinsdag 18 mei 2010

Volle bank wordt Born te machtig..


We troffen het niet dat onze uitwedstrijd oppe Hei samenviel met de jaarlijkse reunie van Susterse Boys: alle leden waren uitgenodigd om hun voetbalspullen mee te brengen zodat ze nog even meekonden doen en dus starten we tegelijk met de Susterse Girls op het andere veld tegen een keur van Boys uit 1,2 en 3. Dat was overigens niet te merken want we speelden een puike match, tot verbazing van de met minimaal 12reserves gevulde thuis-bank. Sterker nog na een minuut of 10 tikte Lars oplettend een afgeslagen corner binnen en stonden we voor, hetgeen links en rechts was gefrustreerd geschoffel opleverde bij de thuisclub. Toch kwam men langszij na een snelle aanval en het werd nog erger toen een middenvelder (met blauwe schoenen en tas van ut 2e) per ongeluk op de 16 tegen een bal aanliep en gelegenheidskeeper Frank het nakijken gaf. Wie dacht dat dat de genadeklap was voor Born (ik dus...) kwam bedrogen uit, want nadat Rob de SB-2-keeper al een keer getest had met een "grote-mannen-schot", trof hij 5 minuten voor rust snoeihard uit moeilijke hoek. O zo!
Susterse Boys wisselde zich rot, hetgeen bij een aantal spelers al kramp opleverde van het herhaaldelijk uit het veld lopen. Toch werd de druk op het Born doel wat groter. En toen de Beegter Hamstring Buben de handdoek in de ring moesten gooien werd het vele lopen ons toch wat veel. Er vielen nog twee goalen voor de thuisclub. We wilden tenslotte hun seizoensafsluiting niet bederven..

Na afloop werd de afspraak gemaakt dat er op 19 juni bij Frans in de tuin een seizoensafsluiting plaatsvindt (met aanhang). Bovendien kwamen we in de kantine tot de constatering dat de voorraad cola te mager was ingekocht, de voorraad sinas te uitgebreid en de keuken beheerd werd door 2 6-jarigen die de kroketten ook bevroren op de broodjes legden. Kortom: dat was het voor dit jaar. Onze laatste nederlaag.. want die laatste die pakken we..toch??!

9 opmerkingen:

Ron Dijkstra zei

Wederom het puntje van de zalm dit verslag. Als je dit leest lijkt het alsof je niets gemist hebt.

Ron Dijkstra zei

Maar ja ik was er dan ook wel bij he?!

Roger zei

idd weer een mooi verslag! ik herinner me ineens weer een hele boel dingen

De Ex Veursjtopper zei

Bij het lezen van dit verslag lijkt het alsof ik nooit afscheid heb genomen van UT DERDE.
Boys uit altiet lestig

Ron Dijkstra zei

Zoals wat: Het nu al legendarische terugspeelballetje van 'ik-wist-het-even-niet-meer' Martin M? De eeuwig zijn tegenstanders-sarrende Frans Deuss? (Waardoor ie om de 5 minuten tegen de vloer ging), de man met de blauwe schoenen? (De blauwe pijl)... enz. enz....

Ron Dijkstra zei

Ik zie het wel; de site leeft goed onder de spelers... -OVER-

D'n Lijdert zei

Misschien een optie: de Prijsvraag: wat was het meesy meorabele moment van het seizoen...???!!

D'n Lijdert zei

Sorry voor mijn Zuid-Afrikaans: ik bedoelde het meest memorabele moment

Anoniem zei

In de categorie meest memorabele moment 2009/2010:

De vreugde-dans van Foppe na de 1-6 "ansluss" treffer tegen Obbicht

de momenten commissie