zondag 2 mei 2010

Komen we eindelijk op stoom...?!

Eindelijk zat alles een keer mee: genoeg mensen, een voetballende tegenstander, nat veld, lekker druilerig weer en zie... dan kunnen we eindelijk laten zien wat we in huis hebben. Dit was misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen. Vanaf het begin golfde de ene na de andere vloeiende aanval over het eveneeens golvende veld van GVCG. Dat onze tegenstander met 8 spelers van het tweede speelde mocht de pret niet drukken. Ze kwamen er niet aan de pas! Uitgespeelde kansen, afgemeten voorzetten, dode spelmomenten en geraffineerde dieptepasses: alles kwam ten tonele. Maar een ding ontbrak en dat waren de doelpunten!! Na rust leverden we voetballend wat in, maar daar kwam strijd voor in de plaats en... doelpunten. De twee ontmoetingen met GVCG zullen niet de geschiedenis in gaan vanwege de fraaie doelpunten, maar wie maalt erom, als ze er maar in gaan.
De 0-1 kwam uit een corner waarbij de bal na twee pogingen van Johan en twee van Martin uiteindelijk door de laatste met een hakje over lijn werd geholpen: zijn eerste doelpunt in de carrière bij Born. Vervolgens was het Johan die half slidend de 0-2 op het scorebord bracht en zelf 0-3 leek te scoren, maar dat doelpunt werd vanwege buitenspel afgekeurd. De mooiste goal viel 10 minuten voor tijd uit een aanval die begon bij de Broor van Wil in het centrum van de achterhoede, via een passje naar Foppe, die maatje Johan lanceerde en diens afgemeten voorzet werd stijlvol zwevend ingekopt door Man of the Match Kevin. De definitieve knock-out voor de sportieve thuisploeg.
Super pot en inderdaad een geslaagde en taltijke 3e helft: het derde komt op stoom!! Susterse Boys, SVE en HBC: maak je borst maar nat!!