donderdag 13 mei 2010

Bor3 - SVE4

Voor de achterblijvers een summier verslag van een aardige wedstrijd van gisteravond.
Het weer was droog maar wel fris toen de manschappen kleedkamer 1 binnen druppelden, zo even na zevenen. Maar na een goeie warming up waren beide teams gereed om te starten. Scheidsrechter Tjitte floot de wedstrijd, en zou nog een aardige hoofdrol krijgen in de loop van tijd.

In de eerste helft werden we er aan herinnert dat SVE een topper is. Frans "Dat is noe de veerde keer dat dea bal vlak veur onze goal langs geet" Deus maakte ons er op attent dat we hier toch wel degelijk tegen de nummer twee speelden, gezien het aantal kansen van SVE. De verdediging stond echter goed op zijn plek. Dit MOET wel de wedstrijd zijn waar de meeste ballen werden weggekopt ooit, die door de tegenstander werden voorgezet. Zo heb ik Rob en John K verscheidende ballen zien weg werken.
Een goal van SVE bleef dan ook niet langer uit. De spits van SVE schoot hem met een mooie volley in de hoek van Jorn niet op gerekend had.
Toch had het 3eBor ook een paar schoten op goal, die jammerlijk allemaal ver naast gingen. Voorzetten lukten niet, en zo bleef het tot rust 0-1.

-Pauze-

Na de pauze gingen we verder, maar ondanks de body checken schouderduwen van Rob (Grote mannenvoetbal zeg maar) kwam SVE halverwege de tweede helft toch nog een 0-2 in een scrimmage voor de goal. Eigenlijk was de tweede helft een slechte herhaling van de eerste helft. Het spel werd wat grimmiger waardoor Tjitte zich de longen uit het lijf floot.
Er werd nog gezocht naar een aansluitende treffer, maar voorin konden we (zoals zo vaak) geen vuist maken en het spel naar ons toe trekken.

Opstelling: Jorn, John K., Frans, Will P. Rob, Foppe, Roger, Theike, Lars, Michel en Kevin.
tweede helft werden Foppe en Lars gewisseld voor Carlo en Martin. Foppe mocht het laatste kwartier nog voor Frans invallen.

3 opmerkingen:

D'n Lijdert zei

Dank je wel, captain, zo zijn de Hemelvaarders ook op de hoogte!

Anoniem zei

Gebrek aan aanvallende creativiteit bij Bor3! Werd das Fantoom misschien node gemist!
Verder wordt het een moeilijke opdracht voor de commissie einde-jaars-prijzen. De pro-rail award voor de meest spoorloze speler kent vele kandidaten.....