zondag 26 oktober 2008

Echte derby, maar slechts een punt...


We moesten Beeg bestrijden zonder een aantal geblesseerden, zonder nachtdienst-Wil, zonder vaste keeper Tom, en zonder Disney Fan Foppe en Moulin Rouge Fan nr-14, maar wel weer met de "genezen" Rob, Marc, Strawberry en Martin. vanaf het begin was duidelijk wie de sterkere was. Geholpen door een flinke wind in de rug werd er direct en soms te snel de aanval gezocht. Dat resulteerde al snel in de 1-0 door Martin die een foutieve terugspeelbal oppikte en koel intikte. Beeg kwam er niet aan te pas, vooral ook omdat achterin niets werd weggegeven. Halverwege de 1e helft werd het 2-0 door een fraai gekruld afstandschot van the Postman. Niets aan het handje. We speelden goed met prima combinatie voetbal. Slechts een keer was er een moment van onoplettendheid, balverlies op het middenveld, snelle pass waar Jean zich op verkeek en de oplettende razendsnelle buitenspeler van Armada maakt er 2-1 van. Nog steeds niets aan de hand. De rust wordt bereikt met 2-1 en interim-coach Michel zag dat het goed was.
Na rust een ander beeld: Born speelt onrustig en Beeg dat verschillende keren gewisseld heeft wordt steeds sterker, waardoor de achterhoede en reserve-invaller doelman P. (eigenlijk zou Rien keepen, maar een onverwachte ziekenhuisopname maakte dat onmogelijk; Rien namens het hele derde Spoedige Beterschap!!) steeds meer onder druk komt te staan. Beeg krijgt kansen, maar Born blijft overeind. Van zelf voetballen kwam niet veel meer al leek de wedstrijd met nog een kwartier te spelen beslist toen Berny na een klasse actie van mede-a-speler Mike de 3-1 maakte.
Beeg zette nog een keer aan en kreeg een beetje hulp van John die de 134 KG zware spits van de Armadezen over het hoofd zag: 3-2. (Een actie goed voor het zwarte muiltje met string). Werd het toch nog sidderen, zeker toen Tony met nog een minuut te spelen een overtreding maakte op de rand van het strafschopgebied. Het onmogelijk geachte gebeurde: de bal verdween via de muur in de hoek van het doel en met nog 55 seconden te spelen stond het gelijk. Zuur als je 3-1 voor staat, al mochten we achteraf misschien nog blij zijn met een puntje. Triest is het te zien dat het linkerrijtje nu wel ver weg is: de 6 punten uit twee die we hadden moeten halen vorige week en vandaag blijkt er uiteindelijk maar 1. Das nie veul!!
Volgende week Urmondia (7 gespeeld nul punten): als we die niet pakken....

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Prutsers! Zondag zal het anders gaan, 3-4 voor Urmond,hahahahah

Anoniem zei

Hierbij een kleine aanvulling op het flitsende verslag. Enkele katachtige reddingen van keeper P hielden Bor na rust op de been. Na 20 min in 2de helft verliet de gevaarlijke rechtsbuiten van Armada geblesseerd het veld. Kortom ik dacht met een gerust hart het spektakel te kunnen verlaten, om met kids naar een potje robot voetbal te gaan kijken bij het Industrion te Kerkrade.
De ontknoping van de wedstrijd van Feijenoord-Heerenveen had al een hint moeten zijn voor welke verrassing mij te wachten zou staan op de maandagmorgen. Echte Derby, maar slechts 1 punt!!!!
Wat hebben wij hier van geleerd:
Micky Mouse en Donald Duck blijken toch hun waarde te hebben voor het dream-team
Keeper P blijkt nog wel degelijk over de “oude” reflexen te beschikken
Wind mee blijkt een grote invloed te hebben op de Bor3 wedstrijden (net als bij pupillen)
De matige trainingsopkomst vertaald zich in matige resultaten
Tot donderdagavond
Rob

Anoniem zei

als je wat over iemand schrijf ,moet je de waarheid schrijven.
het zijn geen 134 maar 114 kg,
2007 hartinfarct gehad, vol medicijnen.
erg als zo iemand jullie de nek omdraait en in beeg er voor zorgt dat jullie zonder punten terug gaan naar bor.

de spits