maandag 20 oktober 2008

3/4x >DVO = 0

Ja sportvrienden; denk daar maar eens over na. Born 3 is mathematisch zeer de moeite waard! Puur wiskundig gezien was het een interessante wedstrijd gisteren. De formule hierboven laat zien dat we: 3/4 van de wedstrijd sterker waren dan onze tegenstander maar uiteindelijk met lege handen stonden (de piepkes en tjop-tjop buiten beschouwing gelaten).
Maar er waren meer formules bijvoorbeeld 21 kansen + 1 doelpunt is minder dan 3 kansen en 2 doelpunten . Of wat te denken van: een bal inschoten van 3 meter voor het doel, gaat 5 meter over: hoeveel is de stijgingshoek??En dan nog een belangrijke uit de relativiteitstheorie: de gemiddelde leeftijd van Born 3 lag voor het eerst sinds 1994 onder de 30 jaar (geen Martin, geen Rob, geen Wil, geen Frans, geen Michel, geen John J., geen Berry) Daardoor was onze jongste speler uit het seizoen 2002-2003 (Tony) nu onze oudste speler!!

Maar genoeg geauwehoerd: het was een niet slecht gespeelde wedstrijd tegen een matig DVO. Na een sterke opening met talloze kansen en slechts een doelpunt, kakten we halverwege de eerste helft in en lieten ons twee keer verrassen. vervolgens goed gewerkt om terug te te komen maar de koelbloedigheid ontbrak om een of meer van de opgelegde kansen te benutten. Jammer maar helaas, het jeugdig enthousiasme bleek niet voldoende. Volgende week Armada dan maar "pakken!"




2 opmerkingen:

Ron Dijkstra zei

Ik heb nog een paar plaatjes toegevoegd! (klik op read more)

D'n Lijdert zei

Ik dacht dat de krant een foutje had gemaakt, maar ook de KNVB vond blijkbaar dat we onterecht hebben verloren, want op de officiele bond-site staat ook dat we met 2-1 gewonnen hebben.. Men gunt ons het linkerrijtje!!