vrijdag 27 oktober 2006

Zondag



Oei, was ik toch bijna te laat, zal het volgende keer wat eerder posten. We spelen zondag thuis om 11:00 uur. Tegen SHH.
Veul succes, Foppe is er neit bei, dus dat betekend drei punte! ;-)



Hier het verslag van de wedstrijd, Polleke bedankt!
Verslag: Onder een heerlijk najaarszonnetje werd er gespeeld tegen een matige tegenstander. De kracht van SHH nodigde Born uit om aanvallend te spelen en de tegenstander vast te zetten op de eigen helft. Veelvuldig schoven de centrale verdedigers Jean en Dennis in om extra mankracht te bieden aan het middenveld. Het leidde desondanks slechts tot schaarse kansjes en enkele zwakke afstandschoten. Gevolg was bovendien dat het achterin open kwam te liggen en SHH profiteerde daar tot twee keer toe van, door akelig alleen voor Tom op te duiken en geen fout te maken. Gevolg: ruststand 0-2. Het zal ongetwijfeld gesjtuuf hebben in het kleedlokaal, want na rust begon Born vol overtuiging en kwam er al snel de aansluittreffer. Toch vervielen we weer in de fout van te graag willen en opnieuw via een uitval door het verlaten centrum werd het 1-3. Born moest veerkracht tonen en deed dat ook. In korte tijd werd de achterstand goed gemaakt en kwam SHH er niet meer uit. Tot een verdiend 4e doelpunt kwam het echter niet meer, alle afgekloven nagels en weggeschoten peuken van de spanning ten spijt. Het bleef bij 3-3, waarmee Born te weinig kreeg. n.b. door alle spanning ben ik vergeten wie de goalen gemaakt heeft, maar die melden zich wel.. (Toni, Jean en ..?)

12 opmerkingen:

Unknown zei

Ik kom morgen kijken, ik mag nog steeds niet voetballen vanwege mijn rug. Als dat over is doe ik wel weer eens mee.

Ron Dijkstra zei

enne? Hoe is het gegaan??

Unknown zei

3-3, Born was duidelijk de betere ploeg. Ze hadden eigenlijk verdient om te winnen.

Ron Dijkstra zei

He da's jammer.. wedstrijd verslagje? Iemand?

Anoniem zei

Verslag:
Onder een heerlijk najaarszonnetje werd er gespeeld tegen een matige tegenstander. De kracht van SHH nodigde Born uit om aanvallend te spelen en de tegenstander vast te zetten op de eigen helft. Veelvuldig schoven de centrale verdedigers Jean en Dennis in om extra mankracht te bieden aan het middenveld. Het leidde desondanks slechts tot schaarse kansjes en enkele zwakke afstandschoten. Gevolg was bovendien dat het achterin open kwam te liggen en SHH profiteerde daar tot twee keer toe van, door akelig alleen voor Tom op te duiken en geen fout te maken. Gevolg: ruststand 0-2. Het zal ongetwijfeld gesjtuuf hebben in het kleedlokaal, want na rust begon Born vol overtuiging en kwam er al snel de aansluittreffer. Toch vervielen we weer in de fout van te graag willen en opnieuw via een uitval door het verlaten centrum werd het 1-3. Born moest veerkracht tonen en deed dat ook. In korte tijd werd de achterstand goed gemaakt en kwam SHH er niet meer uit. Tot een verdiend 4e doelpunt kwam het echter niet meer, alle afgekloven nagels en weggeschoten peuken van de spanning ten spijt. Het bleef bij 3-3, waarmee Born te weinig kreeg.

n.b. door alle spanning ben ik vergeten wie de goalen gemaakt heeft, maar die melden zich wel..
(Toni, Jean en ..?)

Anoniem zei

Zit ik me in de baas zijn tijd moe te maken op een wedstrijdverslag, vind ik het niet meer terug...
Kort gezegd komt het er op neer: Born veel sterker, te aanvallend daardoor gaten ind e achterhoede, 2-0 achter, snel terug na rust tot 1-2, toen weer dezelfde fout 1-3, terug met vele kansen tot 3-3 maar 4e niet meer gelukt..

Ron Dijkstra zei

Rustig maar, de commentaren staan er al! :)

Unknown zei

Ik kom donderdag misschien met jullie meetrainen, even kijken hoe het gaat met m'n rug. Hoe laat beginnen jullie?

Ron Dijkstra zei

Donderdag beginnen we omstreeks half 8. Tot dan!

Anoniem zei

zondag ben ik erniet dienst helaas.
sterkte in Kingswood!
ben afgemeldt bij Jaanne!

gr theike

Anoniem zei

Hierbij nogmaals het verzoek aan de mensen die hun contributie nog niet hebben betaald om dit zo snel mogelijk af te handelen, ook de spelers die hun pasfoto (nog steeds) niet hebben ingeleverd, doe dit ff, linleveren bij Sjarel D. of bij Hub Delahaye, daaaankuhh

Anoniem zei

Uuuhhhh..... inleveren dus