donderdag 5 oktober 2006

Monfort


Zondag. 11:00 UIT tegen Montfort, de huidige koploper. Dit alles onder voorbehoud omdat de KNVB site nu alleen nog maar toegankelijk is met een user en passwoord. Check de komende dagen nog even de site!

Laten we om omstreeks 10:00 uur vertrekken.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Vol vreugde en blijdschap deel ik jullie hierbij mede, dat het derde bevallen is van een "verloren zoon", lengte ongeveer 2 mtr. gewicht om en nabij de 90kg, hij verkeerd in blakende gezondheid en staat te popelen om weer met "die ouw zek" te mogen ballen, we hadden al een keer het genoegen maar nu is hij definitief weer op ut Derde............... ik heb het dus over Dennis (the Mennis) Reijnders alias ugge veursjtopper, alias the Rock en alias ....Pla....ie?
Welkom welkom en fijn dat je weer bij ons voetbald kerel

Ron Dijkstra zei

Mooi bericht: hob it gelyk moar op e veurpoagina gezet :)

Anoniem zei

Vanoet ein raegenechtig buurlendj wunsje veer uch heal veul sukses taege die van Maufert. Ut haet get van ut Nederlands elftal: zonger top-sjpits en zonger buttelaer op ut middeveldj, mer der blif kwaliteit genog. Oos vertroewe in de Kootsj is der nog (ondanks get taegevallende resultate).
Hup VV Bor, weg mit HoBuBo!!

Anoniem zei

jongens van de bov, fein daag; van beveren stjuit zunjig mit gekneusde ribbe en mit griep weer in de goal!!!! missjien waal veur de letste kear. Mer auch dan probeer ich jedere wedsjtried te volge. messjien kent ger es thema Hobubo in het wiekend besprjeke!!!!
kom goot teruk!!!

Ron Dijkstra zei

hoezo, "...missjien waal veur de letste kear..." >????

Anoniem zei

heel simpel,foppe! de afspraak is gemaakt, dat ik alleen keep als paul verhinderd is of geblesseerd is. Ik heb begrepen, dat paul volgende week weer paraat is. Voetballen als speler haal ik niet vanwege een pakje cabellero per dag; levensgevaarlijk....misschien dat ik de kootsj kan bijstaan met daad en woord. we zien wel.

Anoniem zei

overigens is vertrek om 10.00 uur wel aan de late kant