dinsdag 16 mei 2006

Al twea weaken geleaje...


We hebben het gehaald. De laatste wedstrijd is gespeeld, ja op papier dan. Zo bleek de uitspraak van twee weken geleden precies goed te zijn "Veer hobbe mesjien vandoag de letste wedstried gespeult."
En zo kwamen we aan de finish, op een mooie (tot nu toe) 4e plek.
Mannen van herte proficiat!

p.s. Ohja, we wonnen 3-0 tegen Zitterd Oas. (Sittardia veur de ouwere ondjer os)...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

uhhhhhhhh....zijn we klaar? jeetje goed gespeeld tegen Oost, de nul en zelf drie keer scoren, geweldig.
Nou dat was het dan, ik wil via deze weg alle spelers bedanken voor hun getoonde inzet maar met name Foppe wil ik er ff uithalen want buiten zijn presteren op het veld is hij ook druk in de weer geweest met deze site ( ja Thei jij ook ) en het telken weer bij elkaar sprokkelen van spelers, kerel bedaaaaaaaaaaaaaank, en wie weet tot het volgend seizoen.

Anoniem zei

Tjah, jammer dat de wedstrijd niet gespeeld word, maar het betekend wel dat ik wat meer aandacht kan besteden aan de examens die eraan komen. Misschien tot volgend seizoen, als jullie weer spelers tekort te komen ;)

Anoniem zei

Neuterikke det ger zeet

Het allerletste berichtje op osse sait en doa moch ich den de letste keer neit op reageere es eesjte.
Jongens bedank veur dit gewledig seizoen, der heij get sjoans oet kenne komme es es es es en es...

Misjien tot volgend seizoen

Ron Dijkstra zei

Graag gedaan hoor! :-) En Plattie, ik hoop niet dat dit het letste bericht is van de site, van ik zal dat geouwehoer van je te veel missen, hahaha :) Neuterik? Wat is dat denne?

Anoniem zei

Neuterik is ein anger woord veur viezerik. Veur degene die mit wille geniete van de problematiek van de VVV BOR kenne mit geniete en reagere op www.vvborn.nl en dan doorklikken noa ut forum onger ut item degradatie volgt tekst en uitlek