zondag 6 november 2005

Wederom drie punten voor de mannen uit Bor


Een mooie overwinning mannen! In de eerste helft werden we bijna overdonderd door de snelle aanvallen van Limbricht, maar Frans had z'n verdediging goed staan en dus hielden we 'de nul'. Nouja, polleke dan he? Toch zagen we ook dat Limbricht na een dik half uur ook een stapje terug moesten doen. Beide teams presteerden het een keer om de bal bovenop de lat te laten stuiten, maar het bleef tot rust 0-0.

De tweede helft vorderde gestaag, en al snel voelden sommigen aan, dat het team dat dan scoorde, ook met de punten naar huis toe zou gaan. Michel had aan de linker kant vaak veel ruimte, en schoof regelmatig door, en dus zo na een minuut of 25. Het werd een mooie Utrechts-Friese 1-2-combinatie, die de achterhoede van Lommerich overdonderde. De perfecte voorzet van Michel op maat werd in de korte hoek ingekopt (hoe hep ik dat noe wear!?) door Ron; 1-0!!
Blijkbaar was Limbricht nog niet helemaal wakker. Een diepte pass van Ron, die knullig werd weggewerkt, kwam bij Ivo Heffels terecht. Deze keek raar op naar de keeper, die minstens 25 meter uit zijn goal was gelopen. Hij twijfelde geen seconde, en krulde de bal beheerst over de keep heen, 2-0!!
Er heerste een soort jubelstemming, maar die sloeg snel om in een lichte paniek toen Limbricht vrij snel op 2-1 terug kwam. Maar Bor had nog het voordeel van de thuis-spelende club, en dankzij de jonkies Ivo en Tim, die de hele verdediging van Limbricht lastig vielen kwam er nog een derde kans. (keukske d'r bij?)

De bal kwam op een gegeven moment bij de rust zelve, Martin Bos, die na verschillende pirouettes en dubbele rietbergers met de bal aan de voet, de bal mooi door aan Ivo gaf. Ivo hield het hoofd koel en schoot Bor naar 3 punten.
Nu was de westrijd wel gelopen met nog een tiental minuten te gaan. De hoekschoppen van Limbricht maakten het geheel erg spannend, maar Bor controlleerde goed dankzij een solide spelende achterhoede. De rol van Frans Deuss als regisseur leverde hem als eerste houder van 'The man of the Match'-colbert op. Nogmaals en fantastische pot mannen! Opm. er is door Ivo een foto van gemaakt, maar deze is nog niet ontvangen op 3ebor@home.nl. Wil je die nog een keer doorsturen? Alvast bedankt.
(Ook nog dank aan de toeschouwers, die in steeds grotere getale bij de lijn staan, toppie!)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Hiej ben ich weer es eesjte, want Ron het op ENTER geddujd en ich geaf antjwoord.
Ut waar eg eine gooje pot, jederein sjpeelde sjterk, deed wat er moos doon en wo der sjterk in woar.
Ich hub zunjig es infiltrant gesjpeeld en bie de match svm1-bor1 (oetsjlaag 0-1) ens gekeeke en gevroagd noa de prestaties van svm4.
Dit zeen allemoal gasten van rondj de 35 (wie lommerich zoget) maar die kenne volgens de verhoale gaut voetballe (sjus wie os).
En noe mien collega's Bor3 auch volgen, ken ich zunjig misjien eerder sjtoppe om get rust te kriege.
Mer jongens ondanks mien nachsjieg ben ich der zunjig geweun bie.

Ron Dijkstra zei

Kan ik daaruit opmaken dat je zondag een halve wedstrijd wilt spelen?

Anoniem zei

Waat eine hauve wedstrijd.
Ich mein eerder sjtoppe mit wirke.
Ze motte mich toch de wedstrijd letterlik oetsjtampe (of rood gaeve) om de 90 minuute neit vol te brenge.

Ron Dijkstra zei

okay okay! Zet ik de teller weer op ean (1). Thei komt neit veulgend weekeindj. Daar hobse vaas oek waal een leuk commentaar veur? hehehe.

Anoniem zei

Thei, motte veer dich misse in deze belangrieke match.Ich sjnap det neit.
De Kootsj wilt neit aan ein kampioensjap denke, waat dat brunk teveul dreuk op zien groate sjouwers.
Mer veer jong hunj motte loate zeen wo ver groatsj op zeen.Ut klupke oet Bor.Es ver noe kampioen kenne weare kalle ze euver 111 joar nog euver os, dan zitte osse achter-klein-bed- kinjer in t bejaardehoes van St Maarten groats te vertelle wie geweldig hun over-groot-bed opa's waal neit woare.
Thei ich hub mich eine extra vrie-je daag genoame veur de 1e drie punten eage ut ummer lestige LOMMERICH mer noe de belangriekste wedsjtried oet de gemeinte Bor-Zitterd-Gelean op de kalender sjtuit verwach ich des ze der bie bes.Zek die aafsjproak mer aaf, sjtuur Hilde allein weg, drop die kenjer bie de opa (of loat ze op sjtap goan tot sjmurges vreug veur mien paart).
Es veer zunjig verleese omdes doe der neit bie bes geweas, denk ich des ze dich geis kratse op ein plaatsj woa ze dich neit hoofs te kratse (en dich wets das ze dan get te kratse hubs haha)

De Groeten

Ron Dijkstra zei

Seh Veurstopper, die kratse he, zitte die dicht by ut vutloak? :P

Anoniem zei

Kratse, Thei wet waat ich bedoel