zondag 20 november 2005

Born 3 - Stadbroek

Drie zeer belangrijke punten zijn binnen! Stadbroek werd met twee tegen nul verslagen.


De eerste helft stonden we met een nul voor na een daverend (1,5 km per uur)schot van Ton, daarna was het af en toe zwijne tegen Stadbroek.


Na de thee kwamen we zeer gemotiveerd de wei in, ondanks harde charges hielden we knap stand, Polleke de nul deed zijn naam weer eer aan. In de tweede helft hield hij ons in de wedstrijd met knappe reddingen.


Volgens geruchten had Polleke de afgelopen week drie dagen (meekend!) aan de telefoon gehangen waarom er nog steeds geen foto van hem was genomen en van zijn “standin”wel. Dus bij deze een actiefoto van hem erbij.

Een pluim voor het hele elftal na de rust, vooral onze “ inmiddels geroutineerde youngsters van de B”speelden voortreffelijk!

In de laatste minuten besloot Ton dat het genoeg was met die één nul stand en nam revanche op zich zelf met nu een nog harder schot! Hij schoot in de 88e ste minuut en in de 90e ste minuut rolde de bal het netje binnen, hoe krijg ie ut voor elkaar.

Hij telt dan ook in de statistieken voor 0.3, maar enfin zoals in de eerste zin gememoreerd de drie belangrijke punten zijn binnen.

Nog twee wedstrijden dit jaar, halen we zes punten staan we op de tweed plaats en de titel Herbstmeister van de senioren van Born is binnen.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik zal Dennis maar eens voorzijn en eens voor hem posten ( nee, niet hoelaat de wedstrijd volgende week is en of ik weer mee mag doen, want ik kan niet =P ). Polleke keepte goed, verdediging en middenveld deden goed hun werk, de aanval had snelheid erin zitten door de schoten van Ton.

Anoniem zei

dan zal ik dennis ook maar voor zijn :P maar foppe als je me zondag nodig hebt dan hoor ik het wel
ik vond dat we vandaag goed gespeeld hebben
gr
stan

Anoniem zei

Vandaag heat osse VVBOR3 (of BOV2) t zeer gaut gedoan teage de groate familie oet Sjtatbrauk. Ut meiste geheurde zinke woar vandaag, MONGOOL KOM HIE.
Det zoon luuj, mit zoon kau, zo heit gebaakert kenne zeen.
Zo zuus ze mer weer, het versjtand wunt t weer van de (domme)krag.
Waat ein sjandalige euvertredinge wearde der gemaakt.
Bin waal blie det ich auch ens oppe foto sjtoan, zoag det er van wiet aaf genoame woar (misjien paste mien sjlum eego der noe waal op)

Ich venj det osse juegdpupille (poete) ut gaut doon bie de senioren, allein mot ich ein sjteitment neerzette:

1. Danny J--> Ich draag nummer 3, dus es ze mit duis en ich ben der blifs ze doa vanaaf (pak ze mer 12 of 14, mit ein optel/aftreksom en sjwarte teep kumps ze auch op DRIE oet)

2. Stan/Tim--> Ich post es eesjte, ut enige wo ich gaut in ben en profileesjes op hub nump ger mich aug nog aaf.

Verder hub ich nix meer te melje.
Oh ja Thei kens ze mich die foto;s auch ens doorsjtuure was ze ALLEMOAL maaks.
Of es ze ze allemoal doorsjtuurs noa Foppe, det Foppe ze noa mich sjtuurt

Anoniem zei

Ich zeen Bai de Wee det ich op tjwee footoo's sjtoan
GEWELDIG

Anoniem zei

Thei, bedank veur de foto. Noe zuuse mer wie versjrikkelijk sjnel ich bewaeg: doe kris mich nog neet sjerp in beeld es ich geweun wenjel..
Ich höb trouwes gister gezeen dat 'de angere Toni' in Spaghettilendj auch weer twea kear haet gescoord.
Nog 6 punte en veer zeen vize-herbstmeister. Schööön....

Ron Dijkstra zei

Dit was wederom een verslag met 100% input van Theike. Wie maakt het verslag van de volgende wedstrijd?

Anoniem zei

polleke excuus excuus, veur die onscherpe foto, ich zal ut good maeke de volgende kear!

Ron Dijkstra zei

Volgende kear, volgende kear? Dan speelse toch wear self mag ik hope?

Ron Dijkstra zei

trouwens Uche, jouw quote: "KUTT BAAAAL" galmde oak wear euver sportveld op den Toren.

Anoniem zei

ich zal waal fotos maken unger ut renne, ich mot toch altied wachtte op de middevelders veurdet ich eine bal kan terokligge!

Anoniem zei

Hey FOppe,
Kiek 3 denger wil ich ummer in sjtand haute....
1) het sjpeele mit mien familie nummer DRIE (3).Aangezeen miene pap en miene opa doa in hubbe gesjpeeld zal ich die traditie veurzette.
2)Het kritiesj zeen op mich zelf es ich eine KUTBAAAAL afgeaf.Veur jekerein begint te zeiken doaeuver, ich geaf auch gooj bel aaf.
3)De wekelikse Sjwalbes om ff tiet te winne of t sjpelke aan osse kantj te kriege.
Dae eazel van Sjtatbrauk sjloog waal raak maar om mich lettelrik om te sjloan mos ze van grotere achterbuurte komme.Aangezeen Kootsj en Ich in ein Buurt wonen mit meer allochtone den Autochtone zal ze get in motte brenge.

Ron Dijkstra zei

Ohja, die Schwalbes, dat doe je wel leuk jah, minimaal 15 meter doorrollen na een ogenschijnlijk lichte 'Euvertredingj'; kop achtereuver, benen ook. Ik ben al de heale weak aan het oefenen. Als ik zondag meespeel, dan zal ich dich nao doan, en dan solst seen dass dich in de broek seikst fan 't laache. hehehe.
En ach, die KUTBAAAL hobbe veer allemoal waal. Afgeleupe weekend is er zelfs twea, IK HERHAAL TWEA, kear gescoord met nen KUUT BAAAAAALLL!!!! ;-)