maandag 14 november 2005

Update afgelopen zunjig

Het tweede wedstrijdverslag van razende reporter Thei Linssen, met foto's en al:

We hebben tegen de aanstaande kampioen gespeeld.

Als we de kansjes benut hadden, als we de tegenstander minstens een helft op de nul hadden gehouden, als Michel niet was uitgegleden ,als we geen geblesseerden hadden enz enz , dan hadden we nog verloren!!Volgens Wim is dit geen analyseren maar fantaseren.

Met andere woorden een terechte nederlaag, de tegenstander was feller, jonger(dat laatste is niet nieuw) agressiever dus daadkrachtiger. In de rust waren we onze ongeslagen status kwijt drie tegen nul en de Koots zijn record. (hij had nog niet verloren met het derde als hij erbij was).

Onze vaste keeper Polleke De Nul was deze morgen aan het beunen met zijn Trio (geruchten gaan dat hij zijn zwarte dakpannen op de garage nog moest witten) , werd vervangen door niemand minder dan good old Lex.

Een week geleden werd hij op de hoogte gesteld door onze Koots dat hij de wei in moest, wat terstond een acute aanval van diarree bij hem opleverde, maar hij was er!!

Iedereen was nog in de kleedkamer de schoenen aan het aantrekken terwijl Lex al onder de lat stond.

Dat ging zo goed dat hij nog tijdens het intrappen door iemand in loondienst van Fortuna werd benaderd (zie foto!)

om vaste keeper te worden in het B elftal van de jeugd op zaterdag!

Lex wilde er niets over zeggen , in ieder geval stond hij daarna zeer gemotiveerd en met veel gevoel voor show in zijn doel.

Nog twee wedstrijden te gaan dit kalenderjaar, Limbricht heeft vanmiddag verloren van Guttecoven dus we gaan voor de tweede plaats en voor de titel hoogst geplaatst senioren mannen vv Born.


Bedankt voor het mooie uitgebreide verslag, Thei-pils-koffie!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ich hub nix te melje.

Ron Dijkstra zei

Maakt neet oet, een traditie is in eare hersteld; dich hobs wear as earste gepost!