dinsdag 6 april 2010

Versterkt Echt verslaat Schaduwelftal Born


Dat viel nog niet mee om 11 mensen op de been te brengen op deze tweede paasdag. Eerst de opstelling dan maar:
Marc L.,
John K., Rob, John J., Gerben,
Frans, Martin B., Martin M.
Thei, Ruud, Foppe
res. Wiel. en dan hebben we het alleen nog maar over wie er niet meedeed...!! En dus trad Born aan met een heus Paasbest Schaduwelftal (zie foto):
In doel een attente Jorn, Wil P. maakte zijn debuut zowat in zijn achtertuin en deed dat prima, evenals het gelegenheids centrum Kevin en Stefan en natuurlijk Dek de Back. Op het middenveld routine in de vorm van Ri-Berry, Trevi-toni en gastspeler John Meisen van de Veteranen. Voorin Roger, Lars en Johan (gesupporterd door zijn schoonvader). Geen wissels vanwege de vergeten telefoon van Giga en de blaren van Thei..
Over de wedstrijd kunnen we kort zijn: EVV begon stormachtig en Born stijf. Dat leidde tot enkele kansen voor de Blauwen, maar een doelpunt bleef toch nog twintig minuten uit. Jorn was kansloos op een lage harde schuiver. Born werd sterker ,maar we misten de stootkracht vooruit. Verder dan twee hoogscharen van nr. 14, 60% balbezit en twee bekeken lobjes net over kwamen we niet. Rust 1-0.
Na rust een zelfde beeld: sterk begin van Echt, maar doordat de tweede goal lang uitbleef hield Born de hoop en werd er beter gespeeld dan de tegenstander. Paar kleine en iets grotere kansjes, maar geen goal. Die viel wel aan de overkant door een knappe solo van een ex-2e elftal speler die loeihard afrondde.
Einde 2-0. Niet kansloos en gelet op de personele bezetting een knappe pot. Er zat even niet meer in.

1 opmerking:

Ron Dijkstra zei

Mooi verslag lijdert. Jij was vroeger op school vast goed in het schrijven van een opstel..! ;-)
passende afbeelding ook: chappeau!