zondag 11 april 2010

Met een beetje mazzel..

Ja sportliefhebbers, met een beetje mazzel hadden we vandaag voor een stunt gezorgd tegen onze over-kanaalse gasten. Vrij van wisselspanning stonden we vanaf het begin pal om een beter resultaat te halen dan in de schamele, en alles behalve grappige vertoning op 1 april. Obbicht probeerde ons onder druk te zetten, maar slaagde daar door hautain getik en het slechte veld niet in, waardoor de achterhoede gemakkelijk overeind bleef. Sterker nog Born loerde op de counter en kreeg zo enkele mogelijkheden. Halverwege de eerste helft viel zowaar het doelpunt voor Born door een Wunderschuss van Lars die zijn schot van ruim 32 meter in de kruising zag belanden. Obbicht werd er alleen maar geirriteerder door, maar gevaar was er nauwelijks. Born leek met een voorsprong de rust te halen, maar het eerder genoemde slecht veld werkte niet mee. Invaller-doelman Amarildo, die zijn goal tot dan goed schoon had gehouden, werd verrast door een polletje (zie foto) waardoor de gemakkelijk ogende bal een vreemde stuit kreeg en aan "overloper" Pieter de Bruijn een niet te missen kans gaf. Rust 1-1.
Na rust drukt Obbicht, maar zonder echt dreigend te worden. Twintig minuten houden we stand, maar dan blijkt dat de eerste 65 minuten toch veel kracht hebben gekost. We krijgen het niet meer dichtgelopen en Obbicht scoort van 20 meter de onhoudbare 1-2. Niets verloren. Born wordt wat sterker, maar mist een echte killer vandaag. Vervolgens krijgen we klap na klap (soms letterlijk), valt de 1-3, missen we een penalty en wordt de eindstand bepaald op 1-4. Valt nog te vermelden het competitiedebuut van Roberto Carlo, de hele wedstrijd van MotM Martin en het feit dat de voorjaar-MASH weer aardig in zicht begint te komen. Maar toch.. met een beetje mazzel..