maandag 10 november 2008

Verslag van Bor3- SVE

Breda, 10 nov. 08

En zo begon het allemaal, Zaterdagavond 08-11-2008.
Het was weer zover, het carnavalsseizoen werd officieel geopend in het Bornse land. Natuurlijk was dit een gelegenheid voor een aantal spelers van Bor 3 om zich weer eens helemaal uit te leven. Verkleed als Oud Prins, was ook de trainert van Bor 3 op controle door de Bornse cafe’s om feestende Bor 3 spelers om tijd naar huis te sturen. De meeste luisterde natuurlijk gelijk en gingen op tijd naar bed, en andere ( ik noem geen namen he Gerben ) Sliepen gewoon lekker aan de Bar.

De trainert op jacht naar feestende voetballers, zou dit ook zijn uitwerkingen hebben op zondag ochtend op het veld?

Nadat om 10.20 uur iedereen het veld had betreden, begon om 10.30 uur onderleiding van C.K. de match tegen de SVE. Bor 3 ging goed uit de startblokken en creëerden een aantal mooie kansen. Fraaie voorzetten van Strawberry konden helaas niet verzilverd worden door Nr. 14 die zijn vizier TOEN nog niet op scherp had staan.
Onder aanvoering van Rob stond de verdediging als een huis, er werden enkele kleine kansjes weg gegeven, maar groot gevaar voor het Doel van Samson ontstond er niet. Buiten enkele natrappende bewegingen van onze Slipper van de week gebeurde er niet veel in de, eerste helft en waren Bor 3 en SVE gelijkwaardig.
De 2de helft ging er anders aan toe dan de eerste. Onderleiding van de Martin op het middenveld schoten we uit de startblokken. Bor 3 had het spelletje van de SVE door, dit zorgde ervoor dat de Spelmaker van SVE (de kale) niet meer in de wedstrijd kwam. Alleen het onverwachte gebeurden. Uit een hoekschop van SVE, kopte een tegenstander bij de eerste paal fraai binnen. De jongens van Bor 3 keken tegen een achterstand aan, maar hadden het betere van het spel. Dankzij het invallen van onze nieuwe rechtsbuiten F.D. creëerden Born enkele kansen. Deze leidde echter nog niet tot de gelijkmaker.


Deze gelijkmaker kwam er wel. Tony die werd diep gestuurd nam de bal prachtig aan op de Borst en kon vrij voor de keeper de 1-1 inschieten. Vanaf dat moment was de keeper sprakeloos en vele doelpunten zouden volgen voor de mannen van Bor 3.
Luuk, die de 2de helft vanuit achteruit was doorgeschoven richting het middenveld (om de kale uit de wedstrijd te halen) kon een rush vanaf het middelveld beginnen. Voor de 16 m. belande de bal bij Willy D. die op zijn beurt de bal verlengde naar Nr. 14 die met een fabuleus hakje, Luuk (die was doorgelopen) vrij zette voor de keeper. Met een beheerst lobje verdween de bal over de keeper in het doel. 2-1 voor de mannen van Bor 3.
En met het Fabuleuze hakje begon het allemaal voor Nr. 14. Nadat Tony al had gescoord, kon Nr. 14 natuurlijk niet achterblijven. Nog geen 3 minuten nadat de 2-1 was gevallen, maakte Nr. 14 op schitterende wijze de 3-1. Aanname op de borst, wegdraaien naar rechts, half vallend, de bal uit de lucht, met een knallend schot over de keeper… en dat dan allemaal op 25 meter van het doel.
Maar dit was nog alles. Gerben die de eerste 85 min. van de match had gedaan, waar die in de Auw Pastorie mee geëindigd was, namelijk slapen mocht de laatste 5 min. nog even meespelen omdat ons slippertje weer ruzie moest maken met de Spits van de tegenstander. Maargoed, Gerben was er, en dat liet ie blijken ook! Na de bal mooi ontfrutselt te hebben van de kale begon zijn rush vanaf de eigen 16. Na 70 meter in 4 sec. te hebben afgelegd zorgde een verwoestend schot in de korte hoek voor de 4-1 eindstand.
En ja mensen, de eindstand. En waarom de eindstand? Nou, de stand had ook 5-1 kunnen zijn, maar de vast abonnee om de Sjoon van de weak wou m ook deze week niet afstaan. Na een dribbel en een perfecte eindpaas van Luuk in de voeten van JK moest J. deze enorme kans helaas omzeep helpen. Wel erbij zeggende dat JK net als de rest van het team keihard geknokt heeft om de overwinnen toch uit het vuur te slepen.

Conclusie:
4 doelpunten Bor 3
1 doelpunt SVE 4
3 punten Bor 3
Volgende week weer heren? Dan de kraker tegen de Koploper uit Limbricht!

Was getekend,



De Man van de Match


15 opmerkingen:

Anoniem zei

Schitterd!

Nr 14

Volgende week mag je weer!

Anoniem zei

Naar aanleiding van het verslag, (nieuw jury materiaal) moge het duidelijk zijn:
Zowel hakje als man of the match jacket kunnen maar naar 1 man gaan!

Juist: nr 14!

een trouwe supporter

Anoniem zei

Nou daar ben ik het niet mee eens en wil mijn verkeizing wel verdedigen!
Nr. 14 heeft op het doelpunt en een voorzet, niets laten zien deze wedstrijd!
:P
Luuk

Anoniem zei

Niets laten zien. Blinde Homo! En by the way, nu heb ik eindelijk een trouwe fan probeer jij 'm weer over te halen.

Er zijn wereldspitsen die nog minder doen. Ik wou het eigenlijk al laten nadat hakje maar ja, ik wou mijn fans niet teleurstellen.

D'n Lijdert zei

Jonges, jonges: het derde speelt volgens de eigen olympische gedachte dat in de weg lopen zeker zo belangrijk is als schitteren. M.a.w. het gaat niet alleen om de prijzen. De teamprestatie hing zondag aan elkaar van hoogte en dieptepunten en dat maakt het nu net tot een topprestatie; War verder duidelijk is is dat onze site ook door "vraeme" gelezen en beschreven wordt. Hebben die fans ook namen..??

Anoniem zei

Jah nee! Dat heeft Nr. 14 natuurlijk zelf geschreven! :P

Anoniem zei

Sjele homo (grapje), zo laag heb ik de olypische gedachten ook niet zitten.

By the way coach, natuurlijk is het gaaftste dat we weer 'ns drie punten hebben, veel lol hebben gehad tussen en buiten de lijnen, weer geen lekkere wieven hebben gezien,elkaar allemaal een pluim in de reet hebben gedouwd, en allemaal hoogte en diepte punten hebben ingebracht.

Toedeloe, der Johan!

NB: je hebt gelijk dat ik in de eerste helft mijn dikke bol beter tegen de bal had moeten prakken, maar ja wel spelen niet voor niets in de onderste kelder van het amateur voetbal

D'n Lijdert zei

zal Bea leuk vinden...

Anoniem zei

Je bedoelt BH

Anoniem zei

Agjah Leider idd! Bea was er, en dhr. Lemmens ook!
Ma Johan, als jem echt wil hebben! De Jas ligt bij Pa en Ma oppe Potsjtroat! Dan zeen ver der vanaaf, en kenne we mit n good geveul toeleave noa de wedstrijd teage Lommerich!

Ron Dijkstra zei

Ahh eindelijk wat discussie op de site. Ik kom dat gelijk maar even terug dat we voor iedere speler een attribuut moeten invoeren; we hebben er inmiddels al drie.
('t valt me wel op dan (al dan niet blinde) homo het favoriete scheldwoord is von der J. :)

Anoniem zei

Volgens mij bedoelt hij het niet zo, maar is het gewoon "vaktaal" voor mandekker...

Anoniem zei

inderdaad, ik moet het hebben van 'kort' dekken anders red ik het niet

Anoniem zei

't gaat ook helemaal niet om die jas, maar om het pakje kaarten wat erin zat...

Anoniem zei

ik was het niet

nr 14