maandag 21 april 2008

Three points in the pocket !!

Ja manne, met de zware weken in het vooruitzicht en zonder een 5-tal basisspelers hebben we het hem toch maar mooi geflikt: een sportieve revanche tegen Conventus, dat cynisch genoeg slechts 10 spelers had weten op te trommelen. Al na 4o seconden lag de bal in het netje door een knappe actie van B2-er Ralph. Amper 30 seconden later schrok Tom wakker nadat hij de bal onhoudbaar over zich heen tegen de paal hoorde kletsen. Dat beloofde wat, maar in het verdere verloop van de eerste helft was het armoedig van Born kant en maakten de 10 uit de Boesj het ons nog knap lastig. Rob speelde een berepartij en Tom redde twee keer knap, waardoor tegendoelpunten uitbleven. Voorin waren er wel wat kansen, maar bleef nummer 2 uit.

Na rust zat er wat meer lijn in het Born-spel. Nadat uitleen-grensrechter Jean de zaak voor Conventus voor rust had weten dicht te houden, werd na 4 minuten de laatste tegenstand gebroken door een bekeken lob van Ton. Nu was het hek van de dam en kwamen de gelen niet meer over de middenlijn. Veel kansen en nog twee fraaie doelpunten: een bekeken afleggen van Ton op een attente Johan en tenslotte een loepzuivere voorzet van Ralph op opnieuw Ton betekende de 4-0 eindstand.
Volgende week uit naar DVO en dan volgt de Engelse week met 1 mei Holtum uit, 4 mei Armada thuis en 6 mei DVO thuis. Korte pool: dat zijn nog ..(?).. punten
Ralph, Stefan en Marc: opnieuw bedankt!!