maandag 31 maart 2008

de stand

1 opmerking:

D'n Lijdert zei

Ja afmelders en aanwezigen, het is dan toch gebeurd. Na ruim 3 en een halve maand hebben we weer eens een nederlaag geleden. Al met al verdient, maar wat als we...?!
Helaas. Met een sterk verjongd team traden we aan tegen die van Limbricht. Vooraf dachten we nog even terug aan de veldslag in de uitwedstrijd en spraken af van onze kant rustig te blijven. Volgens mij had Limbricht dat ook gedaan en dus werd het een sportieve, spannende wedstrijd. Limbricht de iets betere partij; Born leunend op de verdediging, met weinig power om aanvallend iets te doen. Tegenhouden en veel op balbezit spelen was het devies en dat lukte heel aardig. In de eerste helft geholpen door de wind waren we zeker niet de mindere; na rust werd de dreiging van Limbricht (en zware regenwolken) steeds groter. Het kon dan ook niet uitblijven dat met de eerste dikke druppels ook de 0-1 viel. Daarmee was de tegenstand gebroken en moesten we ons neerleggen bij de nederlaag. Chapeau aan de 4 B-spelers die een prima prestatie leverden! Volgende week beter, tegen die van Holtum. Het nakaarten duurde overigens door de aanhoudende regen erg lang (de kantine was inmiddels gepoetst!)