maandag 3 december 2007

Susterse Boys - Bor 3 (2 - 2)

Het beloofde een leuke wedstrijd te worden gistermorgen, ergens in een voetbal veld verstopt achter Susteren. Wat een vreemde locatie/veld/club.De regen viel mondjesmaat uit de grauwe lucht, typisch herfstweer dus.

Na een warming up, en een donder-speech werd de wedstrijd gestart. Nog voordat de tegenstander balcontact had werd de 1e treffer in de 1e minuut na het 1e balcontact van een handvol spelers door Foppe bij de tegenstander in het net geschopt. De kansen deden zich met dermate vaak voor dus dat beloofde een mooie uitslag te worden.

Al vrij snel, na de nodige starts gemaakt te hebben, ging Tim als rechtsbuiten er met de bal vandoor. Vaak waren de ballen te diep, mede door de wind, maar deze keer kon hij voor zijn eigen actie gaan. Vlak bij de goal had hij nog 10 centimeter in de korte hoek, en benutte deze dan ook: 0 - 2!De Susterse Boys kwamen met regelmaat gevaarlijk op, dus deze 0 - 2 was nog niet genoeg.
Met wat geluk werd de angel van de Susterse aanvallers eruit gehaald, wat de verdediging van Bor3 weer wat lucht gaf.De kansen die er tot de rust nog waren kwamen veelal van de kant van Bor3 maar de voorhoede faalde jammerlijk om de voorsprong uit te bouwen.

In de 2e helft ging het een stuk lastiger. Of het de wind was, of het feit dat we niet verder uitliepen maar Susteren pakte de draad op en kwam keer op keer in de 16 van Tommeke.
De verdediging hield lang stand, tot op het moment de mid-mid van Susteren met een vallend schot Tom velde. Deze hing al een half uur in de lucht. Jean Coenen verwachtte spoedig ook de 2 - 2, en hij had gelijk......