maandag 1 oktober 2007

Net niet..!!

In een heerlijk najaarszonnetje werd gespeeld tegen de kersverse fusieclub uit Sittard. Het werd een gelijkopgaande strijd waarin Born zich goed staande hield en het iets betere van het spel had. Helaas zonder echte kansen, SSOC kwam er een aantal keren snel uit maar werd ook niet echt gevaarlijk. De 1-0 voor thuisclub viel dan ook een beetje uit de blauwe lucht. Dat was ook de ruststand. Na rust een gevaarlijker Born; nu ook met kansen maar voorlopig zonder doelpunten. De druk werd steeds groter op het doel van de blauw-gelen, maar om maar weer eens een cliche te gebruiken, dan valt het doelpunt aan de andere kant. Na 25 minuten stond de achterhoede even niet op te letten bij een de verkeerde kant op gegeven ingooi en dat werd koel afgestraft door de bonkige spits: 2-0. Over en uit! Of toch niet??

Niet dus: Born zette, nu zonder Jean H., nog eens even flink aan en dat leverde al snel der Anschlusstreffer op via Tim Flits Philippen, die van kortbij snoeihard inschoot. het geknoter van Stadbroek nam toe en met succes, van bij de zoveelste aanval speelde Johan zijn tegenstander uit en lepelde de bal vanaf 18 meter met een fraaie boog over de slungelachtige doelman: 2-2! Het was de stekste fase van Born en even doordrukken had ongetwijfeld de genadeklap voor de thuisploeg betekend. Jammergenoeg viel de beslissing aan de andere kant: Michel kon een voorzet net niet wegkoppen (het haar wordt dunner) en dat werd op fraaie wijze afgestraft.

Even later maakte de scheidsrechter er op advies van spits Tony een eind aan, voor het gevaarlijk kon worden. Had mogelijk iets meer inegzeten, aber insgesamt eine faire Partie!

3 opmerkingen:

Ron Dijkstra zei

Och och, dat is jammer. Wel de complimenten van een mooi gevecht zo te lezen aan het evenzo mooie verslag van de wedstrijd! Ik zie dat Tim-F1-Filippen (hier nog even de link naar het filmpje http://www.youtube.com/watch?v=Jf-z1YXVdCM ) weer terug is!
Nogmaals dank voor het mooie verslag met de groeten uit Vietnam!