maandag 15 oktober 2007

Dat was me weer een ouderwetse nazomer middag Limbricht: schoppen, gekrakeel, kortom eine haup zeik!! Jammer want het weer was optimaal, de selectie vrijwel compleet en de motivatie aanwezig. Dat bleek ook wel in de eerste minuten, waarin Born gemakkelijk stand hield tegen de onstuimige blauwen en zelf steeds meer het heft overnam. Er werd niet gereageerd op de provocerende overtredingen (Chapeau, Tony), af en toe een kleinigheid (Frans) uitgedeeld en vooral rustig gevoetbald (man of the match: Jean C.)
Het stevig sjleere bleef echter aanhouden en de irritatie nam toe.
De scheidrechter deed er slim aan door een minuut voor tijd voor de rust bij 0-0 te fluiten.
De rust werd gebruik voor vredesonderhandelingen, waarbij de VN in het niet vielen! In 15 minuten werden er meer goede voornemens gemaakt dan op de gemiddelde oudejaarsavond maar.. de moraal was even zoek.

Limbricht bleek wat adequater te reageren op de lange pauze en voetbalde gewoon door, waar Born de indruk wekte er geen zin meer in te hebben; (zeker niet na drie glijpartijen van Jozef "the Iceman" Mager). Limbricht scoorde 3x binnen een kwartier en zorgde er voor dat de rest van de helft weliswaar fair maar verder nutteloos verliep. Nieuwkomer Luuk en huurling Berny waren nog kort bij de eretreffer, maar verder werd het een wedstrijd om snel te vergeten. We kunnen ons twee weken opladen voor de wedstrijd tegen Holtum 3 op 28 oktober; danmoesten we maar weer eens wat punten halen, vind ik...

1 opmerking:

Ron Dijkstra zei

Ik heb het weer recht getrokken! Een mooi verslag overigens. Dit geeft precies weer hoe de zaken er voor stonden. Jammer dat we ondanks het mooie weer, en een gemotiveerd team (vooral in de 1e helft) geen vuist konden maken.
We kijken uit naar de sportieve revenge!