zondag 23 september 2007

Knap teruggekomen.. der zat nog meer in!!

Het was even zoeken wat nu overheerste: de vreugde om het punt, na een 1-3 achterstand of de teleurstelling dat we niet ook nog de 4-3 klaar kregen. Kijkend naar het spelbeeld hadden we meer verdiend. Na een rommelige opening werd het halverwege de eerste helft 0-1, toen een afgeslagen corner via een zondagschot van FC Ria werd binnen geramd. We schrokken wakker en amper 5 minuten later was het weer gelijk via een prachtige Born aanval. Peter, Pietro Cantina, scoorde zijn eerste van dit seizoen. We kwamen echter niet echt aan het voetballen. Weinig beweging, geen aanspeelpunten. Door twee persoonlijke fouten achterin werd de ruststand bepaald op 1-3. Zwaar geflatteerd want FC RIa kreeg niet een kans.
Na rust werd er agressiever gespeeld. Dat leverde over en weer wat irritaties op en flink wat vrije trappen, waar echter weinig mee werd gedaan. Born viel aan en speelde 95 % op de helft van de tegenstander. Kansen zat, maar geen goal. Tot 10 minuten voor tijd, toen Tony Biesmanen dat hij nu de kans had om topscoorder te worden. Eerst scoorde hij met de kop en even later met nog een minuut of 3, te spelen met de nieuwe schoenen.
In de slot minuten hadden we zelfs via Michael en een knal van Jean nog kunnen winnen maar zover kwam het niet.
Bedankt aan de gastspelers Mark, Koen, Rick Stefan en Michael, die prima meespeelden. Volgende week uit naar de vrienden van Frans...