dinsdag 11 september 2007

Stand


Als je zelf een bericht wilt posten, dan kan dat! stuur een email naar 3ebor.foppe@blogger.com en je bericht komt in de 'inbox' van de site. Na goedkeuring komt je bericht z.s.m. op de site! (Ohja, je kunt op deze manier geen foto's uploaden, tenzij deze service nu wel werkt bij blogspot) Foto's stuur je naar 3ebor@home.nl . Het gemakkelijkst is om je bericht naar beide adresssen te sturen, dan gaat het het snelst!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Deze uitslag verdient om een nadere uitleg.

1-0 kan gebeuren
2-0 ok we hadden de scheids tegen
3-0 iets mindere dag en 2 goals en van ons afgekeurd
4-0 zal niet meer gebeuren
5-0 we waren niet komen opdagen
6-0 schaamrood op de kaken
7-0 we speelden maar met 8 man en het was kermis in 't dorp
8-0 eens maar nooit meer weer
9-0 ????

Verder leest de fenclub niks over straftrainingen, 3 weken geheelonthouding, voettocht van Sustere naar Born, enz…..

Ron Dijkstra zei

ik denk dat de lokale bierfeesten een oorzaak was, alsmede het gemiddeld 15 jarig leeftijdsverschil ook een aardige duit in het zakje deed. Verder hadden we geen greintje geluk, en ongeluk des te meer. We hebben nog wel fijn gedouched; dat dan weer wel!

Anoniem zei

Jongens van Born 3,
na zo'n debacle is er maar een remedie: er moet geinvesteerd worden! (al dan niet met een lening van Frisia of DBS). Ik heb begrepen dat er via jullie nieuwe shirtsponsor binnenkort een nieuwe spits komt opdraven (Toni Postmen is gewaarschuwd)
Om jullie een beetje tegemoet te komen zal ik persoonlijk zorgen dat er donderdag een ervaren tweede nieuwe speler aan de selectie wordt toegevoegd, met een schat aan ervaring en veel routine. Hij kwam bij Louis niet aan spelen toe, maar is ongetwijfeld welkom bij jullie! Succes zondag tegen de FC Salden-Tummers Combinatie o.l.v. de Vroom.

Ron Dijkstra zei

Hah! Aan Dirk Scheringa... Heb je Alfonso Alves eindelijk weten te strikken? Dat was weer eens een relletje; bedoelde Riemer van de Velde jouw? Tja, ook bij de wedstrijden probeerde Jack van Gelder je (tevergeefs) te bellen afgelopen zondag. Dus ik ben benieuwd!

Anoniem zei

Veel succes zondag in Guttecoven !

Anoniem zei

Tussen het kijken naar Jack en me ergeren over Riemer (is dat geen oom van je, Ron?) heb ik die nieuwe speler van jullie zitten regelen, met een andere provinciegenoot van je Tjitte. Je ziet het is een Fries complot!!
Pompeblatte boppe!!

Anoniem zei

Hoi Luuj van Bor3

Tis neit woar om te geluive, mer ut gemis van eine veursjtopper is te zeen.
Es Dirk gledj besjikbaar sjtelt kom ich tuurlik truuk.
Veer bie Obbeech heije ein sjpitse probleem, dus bin ich vanoet de goal de 2e helf es deepe sjpits goan voetballe (zoget wie Tonie de MAilman bie uch), en tuurlik wet ger det ich op elke positie ken voetballe, dus noa 30 seconden loag de bal al bie OVCS in ut netje, doanao kom miene befaamde sjwalbe weer oet de kas in de 16 en de sjeids wees resoluut noa de sjtip.
ver hubbe gewonne mit 2-1.
Wienae kump dae oefenmatch ernoe.

Anoniem zei

Be prepared:
Zondag half 11: T-day

Super-spits Tony, toch al altijd tot in de teennagels gemotiveerd tegen zijn zwager bij GVCG, speelt komende zondag op splinternieuwe kicksen, van het merk..Lotto, type Tony !!
Ik hou het op minimaal twee doelpunten; wedden?? (dat mag nu ook op amateurwedstrijden)