donderdag 30 augustus 2007

Even een bericht uit de comments gevist. Lijder moet nog effe leren dat hij ook direct een bericht op de 'hoofd-pagina' kan plaatsen. *(uitleg staat onder bij 'read more')*

De Lijder zei:


Manne,Vanavond is het tijd. Jullie hebben gezien dat het eerste deel van de voorbereiding niets heeft opgeleverd. Ten Cate heeft binnekort tijd om de staf van Born 3 te komen helpen!!Ik zal aanwezig zijn vanavond om te tellen hoeveel neuzen er zondag welke kant op staan!! Breng je agenda mee dan kunnen we daarin neuzen en verder kijken dan onze neus lang is naar het verloop van het seizoen. Mede namens de Grens-Wah (klikken en zie hem in houthakkers hemd), die een jaar heeft bijgetekend, tot na de training!
30 augustus, 2007 16:32



Als je zelf een bericht wilt posten, dan kan dat! stuur een email naar 3ebor.foppe@blogger.com en je bericht komt in de 'inbox' van de site. Na goedkeuring komt je bericht z.s.m. op de site! (Ohja, je kunt op deze manier geen foto's uploaden, tenzij deze service nu wel werkt bij blogspot) Foto's stuur je naar 3ebor@home.nl . Het gemakkelijkst is om je bericht naar beide adresssen te sturen, dan gaat het het snelst!

2 opmerkingen:

Ron Dijkstra zei

Dat was een mooie opkomst gisteravond! Toch zeker een dozijn spelers die gekomen waren. Theike was hard aan de slag in de kleedlokalen, en zelf Ton B. kwam (ook al was hij geblesseerd) even kijken.

Anoniem zei

De nog niet gestarte ledenwerf-actie van Born 3 heeft al voor dat we er mee begonnen zijn resultaat.
Chapeau! De prijs gaat naar Johan de R. die donderdag zijn broer Bert uit Weert heeft voorgesteld als aspirant-3e speler. Gelet op de afstand en om verwarring te voorkomen zal Bert op de ledenlijst komen te staan als "De RIJDENDE REGTER". Wie volgt??!