zondag 18 maart 2007

natte zooi

... het beloofde niet veel goeds vanmorgen: de Kootsj ziek in de kribbe.
Toch maar naar de kantine gereden en ik was daar keurig om 10:30 uur. Alleen Johan en Tom waren aanwezig. 10 minuten later waren we nog steeds met z'n drieen. Nu brak toch een beetje paniek uit; de selectie van Limbricht stond al bijna op het veld en pas nu kwamen Thei, Ton, Berry en Martin binnen druppelen.
Gelukkig konden we rekenen op versterking van: Willy, Randy, Maarten en Kevin; daarvoor dank; echt top dat jullie zo snel ter plekke waren (volgens inside informatie lag Kevin 10:45 nog in z'n nest)!

Eenmaal begonnen toonde het weer zijn ware karakter. Harde wind, en een miezerige regen. Tom was lekker op dreef en na een klein kwartiertje ramde hij de bal naar voren (windje mee) de bal stuiterde over de verdediging heen en Ton Biesmans (volgens zichzelf een ondergewaardeerde speuler) nam de bal gehaaid mee en schoof de bal rechts van de keeper langs! En dat tegen de huidige nummer 3!

Het weer zat echt niet mee: de wedstrijd werd zelfs 5 minuten stil gelegd omdat het begon te stortregenen gecombineerd met hagel. Lekker dan! (jammer dat er geen foto's van de volgepropte dugg-out gemaakt zijn)

Het verloop van de wedstrijd ging mooi heen en weer. De beste kansen waren en voor Bor, maar de uitvallen van Limbricht waren ook gevaarlijk. Zeker met een 1-0 stonden we nog niet safe. 65e minuut: penalty voor Limbricht! Nu kwam het er op aan; de spitsen van Limbricht kunnen lekker knallen, maar Tom schatte het schot goed in. Jammer genoeg niet klemvast, dus er was kans voor een tweede instantie. Ook deze werd gestopt door Tom!
Limbricht bleef hameren op de gelijkmaker, maar na deze penalty en een flipperkast situatie voor de goal van Born (geen uitleg nodig denk ik zo) geloofden ze er niet zo in.

Dus die ballen weer naar voren: Randy was een pain-in-the-ass voor de verdediging van Limbricht. Keer op keer stond hij op een eiland, maar hield de bal in het team. Overtredingen waren zijn deel dus op een gegeven moment ging de bal bij Limbricht op de stip.
Martin nam de verantwoordelijkheid en schoot hem koel in het net. (en dat is een understatement, gezien de eerdere fantastische reddingen die de keeper van Limbricht maakte bij de vrije trappen die Randy (bijna) perfect inschoot).

Eindstand 2-0.

Man of te match: (eigenlijk het hele team, maar er stak er 1 bovenuit): Tom; Proost!
Zie hem hier genieten van een 'pilsje' (1 ltr.) van Thei gekregen!!

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik dacht Lex is toch niet hier laat mij er maar eentje geven!Ik had met carnaval al de halve BOV er eentje gegeven waarom dan de opvolger ook niet.
Maar eerlijk is eerlijk Tom heeft um echt verdient. hij hield ons in de wedstrijd.

Anoniem zei

Nog wat vergete: Foppe bedankt voor het bijhoude van de site, zonder jouw inbreng............hadde we niks te laeze up zundigj
klasse, ich zal volgende waek maer weer ins ut fototoestel mitbringe.

Unknown zei

Als ik weer hersteld ben van alweer een blessure, kom ik mijn opwachting nog wel eens een keer maken in Bor 3. Eerst herstellen, dan de A, dan 3. We zullen zien wanneer dat is..

Ron Dijkstra zei

Hey Tim, je bent altijd welkom hoor! Maarrr wordt eerst maar goed fit, want spelen bij het 3e is natuurlijk niet een grepke! ;-)

Anoniem zei

ich dink, post auch eens een sjtomme opmerking, dan is Foppe auch weer content. Tom ich hob gezeen dat se weer oet aant blinke bis he. Dan zal ich toch mer weer aan de bak motte om auch nog een kenske te kriege in het 3e.

Toch venj ich het een ganse prestasie om dan een prachtige euverwinning binne te haole. Ich zal de volgende keer weer van de partie zeen. haup ich.

Ich probeer der volgende weak te zeen, ich zal probere mich op de correcte wijze aaf te melje.

Ich probeer der te zeen, mer wie laat motte ver?

Groete van de Verkeshei.
Dat is trouwes het sjtuk Bor ten zuide van ''De Berg'' en vanaaf de kempsjtroat ten ooste van wo de Rechter woont. Mer ich ken de verwarring begriepe, aangezeen Plattie en Jean Coene auch nog roots oppe Verkeshei/Berg hobbe.

Dikke kus

Anoniem zei

Miljaar,
Doon de krantj oape, pak de sjport en blaajer es eesjte noa de pagina van de reserve klasses, klasse 615 en dan Bor 3 - Lommerich 2 (2-0). Ich zeen natuurlik det ich euverboojig aan t weare bin. Dus zal mer bie de veeteraane bliefe mit mien 25 joar jonk.
Dus sjnel noa de internet en ut artikel geleaze.
Tom "ich sjeet sjneller dan ich denk" Heffels alias Paul JR is MAN OF THE MATCH.
Jongke ich bin greutsj op dich, noe kens ze nog goan duelleere mit de pap om oppe lien te moage sjtoan.
PS Waat ein leave is det om om hauf 7 (06.30uur) toes te komme en dan om 13.00uur (ein oer) op te sjtoan om F1 te kieke en neit meer zo vreug ut nes oet om noa ut voetballe te goan, ich goan dees tieje misse es ich weer aan de geng bin

Gr

Anoniem zei

Nog eine opmerking van de veursjtopper...
Ich weit det Thei noe opmerkinge geit maake, mer via de sait van de Koninklijke Nederlandse VoetbalBond hub ich vernoame det as zunjig SNA (MOFert) op de lies sjtuit.
Loat t deze wedstriet zeen, det ich miene letste goal hub gemaak bie Bor3 en teevesj miene letste wedstriet hub gesjpeeld en tevens de letste keer det ich eine waaterzak euver de prie kreeg gesjot.
In mien olifantegeheuge sjtuit nog ummer de letste man /veursjtopper van hub gegrifd dae mich blesseerde.
En ich wil revache nummer, dus ich doon zunjig mit, kostte wat kos allein al veur heum

Gr De Veursjtopper
PS Uche is vernagerd in DE veursjtopper omdet ich in de wanjelgenske bie de entree op sjportpark Den Toren gehuerd hub det die plaats bienoa vergaeve is aan eemesj angesj

Anoniem zei

Jonges, jonges, doot ens ein bietje röstig. Maak mich dae jong neet gek. Natuurlik haeter ut talent en de reflexe van de pap; mer om hööm dan direk biej eine kear de nul hauwte direk zoane pool beer veur de naas te zette, geit mich toch waal wiet. Es dat effe zoa wiejer geit höbbe veer dalik Polleke de Nul en Tommie de Pul. Ich wil ut neet höbbe: volgende kear is ut Tommie de Choco-mul, denk der aan, anges mot ich zelf weer mit komme doon!! Geer zeet gewaarsjuwd.