maandag 26 maart 2007

Gere gedoon, 't linker rijke nadert en 3 punte in de pocket...

En daar is het verslag van gisteren al:

Bor 3 taege Moofert!


13 spelers vandaag! De terugkeer van den Dek sinds november 2005! Jean was ook weer terug van twee weken weggeweest. En ………jawel een reïncarnatie van Frans Deus ditmaal geboren in 1992! kwam ons uithelpen.

Jean had Noa meegenomen via Fortuna en Genout om ons te helpen. Hij kreeg onmiddellijk de spelerspas van Frans omdat hij daar het meeste op leek, naar ons idee..

Bijna nog iemand vergeten….Plattie was terug, knap om na een zo`n flinke deuk in je gezondheid weer volledig terug te zijn. Welkom back. Zijn laatste wedstrijd was uit tegen Moofert en vandaag weer terug tegen Moofert.



We begonnen uitstekend knap voetballend lieten we Montfort werkelijk alle hoeken van het veld zien. Het resulteerde in een twee nul voorsprong , de eerste was van Frans(Noa) en de tweede ben ik al vergeten Johan?

Effe later nog steeds in de eerste helft twee tegen twee! Tom onze held van de vorige week verkeek zich op een vrije trap, hij deed een poging om van de grond te komen, het was waarschijnlijk die liter bier van de vorige week die in zijn sokke zaten, hij kwam liefst 15 cm van de grond, de bal iets hoger twee tegen een. De andere kwam van onze goodold Jean draaien en kappe in de zestien, bal kwiet enne twee twee!

De aanval van ons daarna was zeer scherp op een iemand na. De Sök, hij had een nieuwe band om vandaag(niemand zag het) kreeg een bal vrij voor de goal en ja hoor, hartstikke over. Onze fietsende postbode deed hem effe later na, nu via de keeper der naeve!

Rust 2-2.

Jean had het wel gezien en ging douchen. John van de Diek nam zijn plaats over als laatste man. Den Dek kwam er al op het einde van de eerste helft in voor Jean Coenen. Had frisse scheenplaten om gedaan eerst de linkse op de rechtse poot, vervolgens weer andersom en fris de wei in.

De eerste twee voorzetten vlogen rechtstreeks richting Greatheide daarna ging het weer als vanouds!

De tweede helft ging net zo lekker als de eerste, wederom goed combinerend. Via een schitterende dieptepas van Berry op de opkomende rechtsback van ons van de Verkeshei (eindelijk waren die halfvaste optochten afgelopen!) schoot hij knap langs de keeper 3-2.

Monfort liet het er niet op zitten en ging wat lopen drukken. Bij een scrimmage voor onze goal en uitstekend keeperswerk van Plattie gezien door iedereen behalve onze scheids, kwamen we er goed vanaf dit keer geen penalty!

Born putte hier nog meer moed uit en liep uit naar 4-2 door een knappe intikker van onze Regter door een knappe assist van wederom de Verkeshei.

Het had nog meer moeten zijn, Thei kwam nog een keer na een sprint van 450 meter wederom alleen voor de keeper, hij had zelfs nog een boterham kunnen smeren maar wederom helaas alweer dernaeve! Volgende keer hopelijk beter.



Al met al een verdiende overwinning.
Thei, bedankt voor het mooie verslag!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Sjoan versjlaag Thei, ich haup allein desse zunjig taege Sint Joas waal sjerp gesjteld bes. Den zörg ich et ich det beer oet mien zökke krieg.

MVG

Heffels junior
alias Tommeke de Pul

Anoniem zei

Sjmurgens om 6 oer nuuje zomer tiet in bed gekroape in Mesjtreecht, 4 uurkes laater mit eine dikke kop wakker en toen K*********T te LAAT.
Wie eine dulle euver de A2 likke race en om 10.41 reej ich oppe groensjtroat en zoag ich Tom ChocoMul auch nog fitse en waas ut sjweit weg, toch neit te laat.
Ff sjnel omkleije, tenj potse in de douches en wermlaupe.
Waat ein genot om weer deil oet te maake van ein wereldelftal.
Zelfs de pap, joa Good Old Thom Reijnders, sjaarde zich naeve Sjaarel Daniels en Jean Allers, zien sjtrietmakkers van weleer.

90 minuute es vanouds in deens van t elftal gesjpeeld en zelfs de tackels gerich oppe bal woare weer te bewonjere.
eine keer loag Tom Chocomul neave de goal en hub ich um mit mien hendjes gerend, of waas ut de kop, zoës de sjeids ut omsjreef.

Jongens, aankomende zunjig bin ich weer van de partie. Sint Joas toes ,de nummer lets van onze poule.

Gr De Veursjtopper

Ron Dijkstra zei

Prachtig dat je er weer bij bent, Dennis! Ich kiek al oet noar de veulgende wedjstried!!