zondag 19 november 2006

Zondag goan veer noar de Dyk

OF NEIT dus... deur de regen valt het allemaal in het waterrr Ich denk dat de veldje van Beech 3 meter onjer woater stoan. Voetbal = AFGELAST!


Altijd gezellie daar in Beech. Ben benieuwd naar Dirk zijn hartverwarmende opstekers :) (en let op de tijd: 12:00)

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Jonges dat wordt een lekkere pot. Een echte derby. Dat kennen wij hier in Alkmaar ook. Het toeval wil dat wij altijd van die wedstrijden hadden tegen een ploeg die ook op de Dijk voetbalde: Volendam. Dat ging er altijd pittig aan toe met geslepen messen tegen die vissers van dat inteeltdorp, met hun tweede rangs artiesten (Cats, BZN). Ik heb contact gehad met Jean Knoors van de Heemkundeclub bij jullie en ik heb begrepen dat Grevenbicht zo'n zelfde dorp is: heel erg op zijn eigen (Beeg blif Beeg), wantrouwend naar grote buren (Born), artiesten (Beegter Herzbuben, Willy Nakken)en vooral wedstrijden tegen de buren met geslepen messen.
Er is maar een remedie: afschieten die hap, snel op 2-0 voor komen en rustig uitspelen, dan helpt die onterecht gegeven penalty (die je daar altijd tegen krijgt) hen ook niet meer.

Succes !! (ook namens Louis)

Anoniem zei

Dirk auch al bes ze van de DSB bank n Ich van de Rabo Swentibold, in ei denk mot ich dich geliek geave. Derbies mos ze sjpeele op t sjerps van de schede. En aangezeen det ich mit metskes op de sjeene geboare ben weit ich hie kommende zunjig waal road mit

Ron Dijkstra zei

Op het scherpst van de schede??

http://nl.wikipedia.org/wiki/Schede_(zwaard)
of?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vagina

Anoniem zei

take them in the balls, kootsj!!! now we are speaking such a language. a good team and you win! is there taking some pictures of the team, foppe???? in that case I shalle overcome....

Anoniem zei

Veurstopper, er is niets mis met de Rabobank en ook niet met Fortis; ikmoet ze regelmatig geld lenen, als het bij hun bijna op is..
En wat dat scherpst van de schede betreft: bij AZ huldigen we het standpunt geen sex voor de wedstrijd!!
Tot maandag bij 100 jaar-Rabobank Swentibold in Fortunato??
Groetjes, Dirk

n.b. Lening nodig voor een nieuwe auto?? Misschien na zondag wel als je zo speelt tegen Armada als normaal...

Anoniem zei

Beste Dirk vd Sjeringa
Doe wets det ich mien preutje altiet in ut Plat sjrief, vandoa de kleine naamsverangering
En Schede waar ein typefoutje van Schjede, dus num mich det neit kwoalijk, auch ich hub zo mien momenten det mien testosteron gehalte get hooger wurt den normaal.
Mer geldj kens ze ich altiet geave, zeen ut dan in de vorm van wedstrijdpremie ed. Momenteel zeer tevreeje mit de Focus mer eine Oranje ST ken ze mich ummer oppe oprit loate plaatse.
En tuurlijk zal ich mich weer inzette in de derbie, misjien nog meer es normaal.
Denk auch det veur Nonk Frans de lat hoag lik zunjig, dae woont immers in det Maasdurpke.
Tot vanoavend zou ich zekke

Anoniem zei

Veursjtopper,
Ik heb geen moeite met het plat. Cziommer heeft een tijdje bij Roda gevoetbald, dus die kan het me vertalen.
Trouwnes wat je oom Frans betreft: zou die op zijn leeftijd in plaats van voetballen niet beter kunnen kiezen voor een carriere bij DSB, want gelukkig heeft hij meer verstand van verzekeringen, (en ik heb gehoord dat de verdiensten bij Fortis peanuts zijn, die hij vervolgens na het trainen weer in een bakje aanbiedt aan die jonge gasten bij het pokeren)

Anoniem zei

De hawf Beegtenaeren willen morgen natuurlijk niet afgaan, daarom, iedereen op tijd onder de lakens om morgen topfit te verschijnen .............
efdeetepee