zondag 5 november 2006

Mooie pot! 2-5 oet = drei punten Raoul.. ;-)

3eBor is in the winning mood! (lang zo die get). Gezien het enthousiast geroep vanuit de dugg-out, denk ik dat er een mooie wedstrijd gespeeld is. De openingstreffer van Johan-nummer-veertien-zelf. Toch leek het daarna even in het slop te geraken, zodat de tegenstander op gelijke hoogte kwam.
Foppe was er na een vrije trap van Wil D. snel bij en maakte dat we weer wat lucht hadden. Daarmee was gelijk de toon gezet; de achterhoede van Born kwam in opstand, en scoorde zo diverse malen. Wat te denken van de knal van Jean C., en nog maar niet eens te spreken van de gigantische uithaal van John van de dyk. Daar tussen scoorde Danny J. zeer behendig in de lange hoek; onhoudbaar! (Maar daar had die keeper waal vaker las van).
Conventus trachtte nog wat terug te doen, maar de 2e tegentreffer was een niet door Frans bedoelde bal die zo in-de-veud bij de opkomende tegenstander kwam. En daarmee was het eigenlijk meer een actie van Bor dan van Conventus. Er werd bij vlagen keu-rig gecombineerd, en de OEOEEO's en AAAhh's waren dan ook geregeld te horen van de zijlijn! Bedankt voor deze prachtige support; het maakte dat het een prettige wedstrijd was!
Top Team! (ik kan er zo goed niet een foto bijplaatsen; stuur nou eens een foto die hierbij past, en ik plaats die op de site... Denk eens aan 12 spelers... die zich afmelden; de supporters in de dugout, de harde afstandsschoten, gepoorte spelers.. etc.. googelen (KLIK) maarrrr!! )

11 opmerkingen:

Anoniem zei

Jongens tis te zeen det mien aafwezigheid op te vange is achterin.
Zunjig probeer ich weer mit te doon en te speele in deens van ozze supersjpeelers. Wem det is maak ger ongerein mer oet

Ron Dijkstra zei

danke! ;-)

Anoniem zei

wat ein akkommodasie bie conventus in keuningsboessj!!!!! wat ein velje en wat ein kantiene. alles gekomme door ein fusie van Juliana K. en MHD. waal 7 jaor dao euver gedaon, mer toch... allebei clubs zonger geljt en besjtuur,verrek ut haet urgens ein vergelieking mit..... gaot maer ens dao kieke, dan valle euch de auge oet de kop!!! Ut kent toch waal en on noch op ein sjieke wies. Fuseren dee hap>>>>

Anoniem zei

trouwens, willie Dohmen waer de spjeler van de assists, 3 kear, moog bes waal gesag waere!!!!!!

Anoniem zei

Lex
Ein denk begint mich noe dusdanig te irriteren. Dich mit dien fuseren mit Det godvergaete klote Buchte.Es dich zogear det vies oranje shirt wils draage of bewonjere gank dich ei euversjrieving aanvroage om doa te kieke of te sjpeele. Kens ze saame mit Ber Sons doa goan sjtoan.
Ich sjnap neit waat dich bezielt,allein alles aafzeike en mer hamere op die fusie ipv sjterk derin te geluive det ut gaut kump mit Bor (waat auch geit gebeure)
Woo is dien greun wit hart gebleeve waat jedere jong van Bor mit haet gekreege.
Es ich bie Sjeer de Sjlegter aankwaam zette mit ein fusie tusje Bor en Buchte (ofHouthem)of de gedachte om doa te sjpeele den reegde dae mich aan t mets tusje de verkes achter in de sjlegterie.

doot noe ens geweun normaal ipv get sjtomme kal te verkondigen, want doe heijs sjienbaar neit in de gaate des ze oetgelache werts op de vergadering mit dien opmerking.

Capiesj

De Veursjtopper

Anoniem zei

Ben ut volkomme eins mit de meining van de veursjtopper.

Woarom motte veer de fusie zeuke mit de oranje oet buchte en de zwart-witte oet houtem.

Lex, meins ze noe ech dat alles doa koek en ei is.

Doa hubbe ze auch allerlei probleme.

Geluif heilig in ut feit dat veer in Bor binnekort weer ein good besjtuur en weer een bietje financieel krach hubbe.

En wat veer waal weer veur hubbe op B en H is dat veer geweun ein groote jeug hubbe woa ze doa eg jaloers op zin.

Waas geteikend,

.... .......

Ron Dijkstra zei

Wanneer wordt het nieuwe bestuur in het zadel geheven? 't mag allemaal wel wat daadkrachtiger/sneller

Anoniem zei

beste dennis en anonymoes.... en al die anger luuj van de klub,

op de easte plaets zeik ich nemens aaf; eine gooje leser waet wat ich bedoel; neet de kop in ut zand staeke, mer veuroet kieke, wo fusie ein van de meugelikheaje is om de klub te redde van de ongergang. Bekiek die meugelikheit. En es ut angers kenjt en baeter, dan is dat natuurlik de oplossing. Ich saeg dees neet das se absoluut mos fusere!!!! De haele diskussie, wat ich nao veure hob gehoolt, is bedoeld, dat eederein benne de klub ens dao euver nao denkt. En dat is noe bie ein aantal luuj geluk.

Ich ben missjien dukker oetgelache binnen de klub, mer wee ut letste lacht..... ich hoop dat ik neet es letste lach....

trouwens dennis es se ut neet weats, Ber Sons is grensrechter bie Fortuna Sittard B1 en wat der bie Buchte duit weit ich ech neet.

Es letste liek ut mich waal normaal om de waarden en normen op dees pagina te respectere. Eederein (en ich hob dat al uns urgens angers gesag en dao is dat bevestig) moog segge op dees pagina wat der wilt, mer blief estebleef fatsoenlik en gank neet mit verwiete gaoije.

ich heur noch waal van euch, hoop ich!!!

lex boymans

Anoniem zei

Manne van Born 3,
Ik heb geconstateerd dat het derde van Born verbluffende overeenkomsten heeft met mijn cluppie AZ. Zo is jullie elftal ook een fraaie mix van talentvolle jonge spelers en gelouterde oudjes, hebben jullie een geblesseerde keeper en een prima vervanger, spelen jullie oogstrelend tempo-voetbal, hebben jullie gevaarlijk opkomende achterspelers, een kootsj (met ajax-hart) die hard kan kwaken en veel papier gebruikt (al is dat bij die van jullie om sigaretten te draaien en niet om te schrijven), hebben jullie een trouw en luidruchtig publiek. Maar nu het meest frappante: die uitslag van zondag. 2-5. Dat is precies zoals wij afgelopen donderdag in Zurich en zelfs met hetzelfde scoreverloop 1-0 achter, 1-2 voor, 2-2 en daarna met twee snelle goals 2-4 (waarvan de 4e door een speler met voornaam Danny)en nog eentje om het af te maken.
Zoveel toeval bestaat niet en dus staat mijn besluit vast dat ik van Born-3 een satelietclub wil maken. En jullie weten als is Dirk iets wil dan gebeurt het!!

Binnenkort zal Leen van Frisia (geen familie van Foppe) contact met jullie opnemen. Tot ziens, vanuit een winderig Alkmaar,

Dirk Scheringa, DSB/ Frisia

nb. Is die linksbenige Frans bij jullie nu ouder of net zo oud als barry van Galen? Wordt het dan ook geen tijd dat hij gaat stoppen??

Ron Dijkstra zei

En het klopt! Hier het artikel: http://www.az-alkmaar.nl/index.php?module=news&articleID=19591

Anoniem zei

Ja natuurlijk klopt dat. Wil je me ook nog beschuldigen van leugens??
(van Louis moest ik vragen of wij nu zo slim zijn of jullie zo dom??)
groetjes jullie beschermheer

nb. Misschien iets voor de winterstop: ik heb ook een schaatsploeg..